Přejít k hlavnímu obsahu

Vydání komiksu se blíží! Co nám prozrazuje obálka?

20. 5. 2022 | 10:40 Fortnite Zajímavost
Fortnite a Marvel mají hvězdný pracovní vztah. O tom není pochyb. Poslední tři sezóny obsahovaly postavu Marvelu v battle passu. Kapitola 3 sezóna 2 měla dvě, protože The Prowler byl tajným skinem této sezóny. Během té doby se do item shopu dostaly postavy jako Spider-Man z No Way Home, Scarlet Witch, Moon Knight a několik dalších hrdinů z Marvelu.
Doctor Doom
Doctor Doom
Zdroj: Epic Games

Hra dokonce měla plný Marvel battle pass v kapitole 2 sezóny 4. Všechny postavy jako Doctor Doom, Iron Man, Groot, Wolverine a Mystique máme ještě v živé paměti. Únik z Fortnite, respektive obálek komiksů, ukazuje potenciální zapojení Doctora Dooma v live eventu.

Komiksová verze Fortnite x Marvel Zero War zatím nevyšla. Poprvé si na něj budeme moci počíhat v trafikách či knihkupectvích 8. 6. 2022 a bude obsahovat kódy pro bezplatnou kosmetiku, včetně skinů Marvel! A pokud ho v trafikách náhodou nestihnete, dost možná se můžete těšit na nějakou tu soutěž o pár výtisků na našich sociálních sítích.  Doporučujeme proto jejich sledování. 

Zdá se, že komiks je silně propojen se současnou dějovou linií, protože válka mezi Imagined Order a The Seven byla v těchto únicích komiksu potvrzena. Nyní by nejnovější obálky komiksu mohly odhalit něco, co nás čeká v live eventu.
 

Jedna z těchto obálek obsahuje Doktorku Slonovou, současnou vůdkyni IO, s Doktorem Doomem, tedy nejikoničtějším záporákem Marvelu. Doktorka Slonová bude hrát v live eventu nedílnou roli, takže přítomnost Doctora Dooma s ní na obálce nelze ignorovat.

Druhá obálka může také naznačovat, že se Doom v příběhu objeví. Mnoho hráčů se domnívalo, že se Mechové vrátí a Mecha Team Leader může být jedním z nich. To, že se Doktor Doom objevil na obálce s ne jedním, ale dvěma potenciálními klíčovými prvky finále letošní sezóny, pravděpodobně není náhoda.

battle pass v kapitole 2 sezóny 4
battle pass v kapitole 2 sezóny 4
Foto: Epic Games

Zkombinujete tyto informace se skutečností, že Doom je postava z metaverze Fortnite, kde se všechny tyto postavy mohou kdykoli objevit. Dávalo by tak smysl a zdá se velmi pravděpodobné, že v nadcházejícím live eventu sehraje roli nejobávanější marvelovský záporák.

Rané upoutávky na kapitolu 3 sezónu 2 ukazovaly Prowlera na straně IO, ale nyní možná přidávají The Seven vážnou hrozbu v podobě Victora von Dooma.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.