Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch Rivals: Summer Rumble opět pod českou nadvládou. Xnapyho výběr drtí konkurenci!

Po roce opět nastal čas na akci, kterou Twitch společně s Riot Games pořádá pro diváky po celém světě. Twicth Rivals: Summer Rumble je akce plná her od Riotu, tedy LoL, VALORANT a TFT. Desítka osobností a streamerů má jasný cíl, sestavit tým, který porazí všechny ostatní. A to se Xnapymu daří náramně.
Twitch Rivals: Summer Rumble
Twitch Rivals: Summer Rumble
Zdroj: Riot Games

Před rokem byl Petr „Xnapy“ Jirák pověřen dát do kupy sestavy, které budou bojovat na akci Twicth Rivals o více než milion korun. League of Legends celek složený ze dvou Čechů Tomáše „Mortsche“ Anděla, Marka „Vinxen“ Gardoňe a tří zahraničních borců dosáhla na šestou pozici. Za to hráči, které naverboval na VALORANT, zdecimovali konkurenci se ztrátou pouze jediné mapy. Tehdejší sestavu tvořil Martin „marteen“ Pátek, Václav Jan „Cantzer“ Stezka, Karel „Twisten“ Ašenbrener, Drahomír „bobys“ Pohořalý a Nikolai „Mazarini“ Lazarev. První čtyři dnes stále působí na scéně kompetitivního VALORANTU a nevedou si vůbec špatně.

Twicth Rivals: Summer Rumble
Twicth Rivals: Summer Rumble
Zdroj: Twitter

Letošní ročník má ta samá pravidla a ve hře je ten samý balík. Xnapy tentokrát ale sáhl více do zahraničních rezerv. Team East, jak se prezentuje, ale opět vládne, tentokrát také rovnou ve dvou titulech. LoL sekce je sice bez českého zastoupení, ale jeho výběr vyhrál skupinu B, čímž si zajistil místo v nejlepší play-off čtveřici.

Do VALORANT sestavy si krom Čechů Martina „spajKK“ Beneše a soRa dva maďarské a jednoho slovinského kolegu. Jediní, kdo s nimi stačil držet krok, byl italský celek, jinak naprosto zdecimovali všechny, kdo jim stál v cestě. Stejně jako v LoL, i zde čeká Xnapyho výběr play-off s dalšími třemi nejlepšími celky.

A aby byl trojlístek kompletní, Xnapyho koně v TFT také válí. Miloslava „Thrae“ Posledního a Samuela „Scipaeus“ Křišťana doplňuje řecký talent Arrogànte a maďarský hráč Brozilla. I této čtveřici se podařilo úspěšně vkročit to soutěže a dostat se do boje o stupně vítězů.

Celá akce vyvrcholí posledním třetím dnem, tedy 24. srpna. U Xnapyho na streamu můžete samozřejmě přijít zafandit!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.