Přejít k hlavnímu obsahu

Ranní budíček s CS:GO. Utečou Sampi.Tipsport hrobníkovi z lopaty?

26. 8. 2022 | 08:54 Counter-Strike 2 Preview
Ve swiss části prvního turnaje CCT Central Europe má česko-slovenská scéna své tři zástupce. Dynamo Eclot má po dvou kolech skóre 2-0, ENTERPRISE jednou vyhráli a jednou prohráli, a pak jsou tu Sampi.Tipsport, kteří potřebují první skalp, jinak v soutěži končí.
MATYS a sAvana1
MATYS a sAvana1
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Cesta Sampi.Tipsport v turnaji CCT Central Europe Series 1 začala v pondělí proti týmu Aurora. Ruský celek poměrně snadno vyhrál první mapu a do té druhé už Sampi bohužel nenastoupili, protože upřednostnili evropskou Major kvalifikaci. Druhým soupeřem byl bulharský celek Beyond Possible, se kterým už Sampi odehráli celou sérii. Zvládli sice Overpass, ale v1c7oR a spol. nejtěsnějším rozdílem uhráli zbylé dvě mapy.

Swiss je v tomhle snadno pochopitelný – pro postup je potřeba třikrát zvítězit, tři prohry naopak znamenají konec. Matematicky je tak naprosto zřejmé, že další zaváhání už si Sampi.Tipsport dovolit nemohou. Napravit předchozí zaváhání se budou snažit v pátek od 10:00, jejich třetím sokem bude xTeam z Kosova. Letošní král CEE Champions se nachází na 98. příčce HLTV žebříčku a vyhlíží cestu Bad News Eagles.

A co další české a slovenské týmy? V pátek čeká třetí zápas také na ENTERPRISE, jenž od 16:00 vyzvou PALOMU. Polská sestava bez organizace se od svého vzniku na jaře prezentuje čím dál lépe, aktuálně je už 73. nejlepším týmem světa. Vrchol třetího kola CCT Central Europe Series 1 přijde v sobotu od 19:00, kdy se doposud nejlepší tým swissu, Dynamo Eclot, utká o postup do našlapaného play-off proti týmu Tricked.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.