Přejít k hlavnímu obsahu

To je zápal pro hru! Ani požár nezastavil profíka při tréninku se svým týmem

27. 8. 2022 | 11:08 Counter-Strike 2 Zajímavost
Ismail „refrezh“ Ali teprve nedávno přestoupil do německé organizace Sprout, se kterou se záhy probojoval až do samotné kvalifikace na Major. Jeho tým však neotálí a nadále trénuje. Někdy ale až za svoje možnosti. Refrezh totiž odmítl opustit při požáru budovu, ve které se svou přítelkyní přebývá. To všechno kvůli týmovému tréninku.
Ismail „refrezh“ Ali
Ismail „refrezh“ Ali
Zdroj: PGL Esports

Za těch několik let jsme už napříč esportem viděli spoustu kuriózních důvodů, kvůli kterým byli hráči nuceni svůj gameplay zastavit. Své o tom ví například i bývalý americký profík Jordan „n0thing“ Gilbert, do jehož domu vtrhla policie v době, kdy zrovna streamoval na Twitchi.

Nově na tento pomyslný seznam kuriozit budeme moci připsat i příběh, který se stal Ismailu „refrezh“ Alimu. Tento dánský střelec nejvíce proslul v organizaci Heroic, ale nedávno přestoupil do Sprout.

Převážně dánská sestava po úspěšné kvalifikaci na EU RMR neotálí a neustále se snaží svoji hru zdokonalovat. V případě refrezhe někdy až za hranice svých možností. Bytový komplex, ve kterém refrezh se svou přítelkyní přebývá, začala z nenadání hořet a její obyvatelé tak byli nuceni tuto budovu opustit. To se však Dánovi nelíbilo, jelikož jeho týmu zrovna začínal každodenní trénink, a tak svůj byt odmítal opustit.

O celé situaci informovala refrezhova přítelkyně na svém Twitteru, kde na celou situaci pohlíží s velkou porcí sarkasmu a nadsázky. Ismail záhy samozřejmě byt opustil a nikomu se nic nestalo. Je však vidět, že refrezh má velký zápal pro hru a chce svůj nový tým dostat na výsluní.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.