Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka byla zabanována za sex během živého vysílání. Prozradil ji odraz v okně

28. 8. 2022 | 15:10 Twitch
Twitch je opravdu místo, kde můžete narazit snad na cokoliv. Rozhodně není ojedinělé, že určité kanály schytají ban za „sexuální content“. Streamerka kimmikka posunula laťku zase o trochu výš, když si přímo před kamerou užívala se svým přítelem.
kimmikka dělala během vysílání zajímavé grimasy
kimmikka dělala během vysílání zajímavé grimasy
Zdroj: Twitch

V průběhu let jsme mohli vidět, jak streameři neúmyslně zobrazují obsah, který je v rozporu s pokyny platformy vlastněné Amazonem a byli za to samozřejmě potrestáni. Ale představovali jste si někdy, že by se skutečně odvážili mít před kamerou sexuální styk? Přesně to se stalo streamerce „kimmikka“.  Twitch ale rychle udeřil a kanál zakázal. Video je nicméně stále k dispozici.

Během vysílání 24. srpna kimmikka stála u svého stolu a její výrazy obličeje se začaly neobvykle měnit, což v chatu vyvolalo zvědavost. Snažila se sice být v celé věci záludná a zároveň psát do chatu, ale její odraz byl jasně vidět v pozadí. Okno odhalilo celou akci mimo záběr kamery. Její partner byl v určitých chvílích dokonce vidět přímo za ní.

Netrvalo dlouho a klip se rozšířil, než byl Twitchem stažen. Streamerka také údajně prohlásila, že tento incident byl „nehoda v opilosti“ a brzy poté vysílání ukončila. Také sdělila, že pozastavení trvá jen jeden týden. Kimmikka  nebyla zrovna nejoblíbenější streamerkou před jejím zákazem s pouhými 231 followery. Navíc její účet byl vytvořen v červenci 2022. Zda streamerku uvidíme vrátit se na jinou platformu, není známo, ale je si jistá, že si za posledních 24 hodin udělala docela jméno.

Štítky: Twitch, kimmikka
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.