Přejít k hlavnímu obsahu

Velké štěstí! Agraelus za jediný večer otevřel 4 nože za více než 100 tisíc korun

29. 8. 2022 | 10:08 Counter-Strike 2 Zajímavost
Hazard je opravdu nebezpečný. Otevírání beden v CS:GO je na tom dost podobně. Jeden klíč stojí pár korun, ale většinou to nezůstane u jednoho. Říkáte si totiž, že to brzy určitě přijde a dočkáte se. Přijít to ale nemusí, prostě gambling dostupný i mladším 18 let. Řešením je sledovat tvůrce obsahu, jak otevírají a vás to nic nestojí, ale i to může vyvolat všelijaké pocity.
Radovan a Agraelus
Radovan a Agraelus
Zdroj: twitch.tv/Agraelus

V pátek večer měl český streamer číslo jedna svoji tradiční show s kamarádem Radovanem. Agraelus do programu přidal i otevírání CS:GO beden, a že se mu to vyplatilo. Radovanova ruka začala večer s Operation Breakout bednami Butterfly Fade nožem ve StatTraku – odhadovaná hodnota kolem 50 000 Kč.

Agraelus se však nenechal zahanbit. Mezi desítkami pokusů se chopil myši a poštěstilo se mu vytočit také Motýlek se StatTrakem, jen ve variantě Night. Už v ten moment oba nevěřili svému štěstí, to však nevěděli, že to stále není všechno. Ve Falchion bedně totiž získali stejnojmenný nůž ve zbarvení Fade. Celou show zakončil a skóre mezi Radovanem a Agraelem srovnal třetí motýlek večera, tentokrát krásný Slaughter.

Většina fanoušků si streamerovu štěstěnu užívala, našli se ale i takoví, kteří se na to poohlíželi trošku reálněji. „Tohle není hate, ale tady mate krásnou ukázku toho, jak funguje hazard. Nejhorší na tom je, že si hodně lidi řekne: Hmm, evidentně zvýšili drop rate, tak do toho zase něco nasypu,“ začal svůj komentář divák Ainick. V následujících řádcích totiž poukázal na to, jak pro jedince může být tohle velkým nebezpečným lákadlem.

„Rád bych chtěl jen říct, že se je to prostá anomálie. V CSku jsem utopil něco málo přes 20 až 25 tisíc a včerejší stream ve mně probudil něco, co jsem fakt dlouho necítil. A ta touha, naházet do toho zase prachy, byla velká. Kašlete na to, děcka, tohle se proste stává. Je na h***o, že se to stane zrovna na streamu a ještě u člověka, jako je Vojta, ale tohle se holt děje. Ne, když si teď taky koupíte 80 klíčů, tak opravdu vám nepadne ani jeden nůž. S největší pravděpodobnosti v tom utopíte nakonec mnohem víc,“ uzavřel svůj komentář. S hazardem si nezahrávejte.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.