Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Midseason je kompletní! Kdo se utká o první místa na finále MČR?

30. 8. 2022 | 09:53 Wild Rift Reportáž
Známe osmičku mančaftů na Samsung Midseason. K Entropiq, eSubě, Ironic Outlaws a Czech & Slovakia Elite Esport se přidaly čtyři nejlepší celky z otevřené kvalifikace. Jako nejlepší ze zbytku pole se ukázali Random rundown. Ve finále porazili NotEvenChall, spolu se kterými postoupili Raptors a geass.
Samsung MČR Wild Rift
Samsung MČR Wild Rift
Zdroj: PLAYzone

10 000 v banku, pořádná porce MČR bodů a dvě místenky na samotné grand finále MČR. O to se hraje během Samsung Midseason. Čtveřice celků si účast na druhém největším turnaji Samsung MČR Wild Rift zajistila skrze MČR body, druhá polovina se musela probojovat otevřenou kvalifikací.

V single eliminiation pavouku se nejlépe dařilo Random rundown. Momentálně šestý tým průběžné klasifikace Samsung MČR Wild Rift ve finále přehrál NotEvenChall. Na postupové příčky dosáhli také geass a Raptors. 

Zklamání panuje v táboře Team NARCIS. Celek, který momentálně okupuje pátou pozici MČR bodování, selhal hned ve druhém kole play-off proti Fallen Titans a na Samsung Midseason se nepodívá.

Týmy na Samsung Midseason
MČR tabulkaKvalifikace
EntropiqRandom rundown
eSubaNotEvenChall
Ironic OutlawsRaptors
Czech & Slovakia Elite Esportgeass

Offline eventu ve Vodafone PLAYzone Areně se zúčastní přední české organizace jako Entropiq či eSuba. Dokáže někdo zastavit spanilou jízdu EIQ? Nebo bude na trůnu stále stejný tým?

O co se hraje na Samsung Midseason?

  • 1.místo - postup do finále MČR + 10 000 Kč
  • 2. místo - postup do finále MČR
  • 3. místo - 600 bodů
  • 4. místo - 500 bodů
  • 5. - 6. místo - 400 bodů
  • 7. - 8. místo - 300 bodů

Svým komentářem doprovodí Samsung Midseason doprovodí ostřílená dvojice David ,,Davkouny“ Vogel a Filip „Fortanu“ Růžička. Přímý přenos mohou diváci sledovat na Twitch kanále PLAYzone.

Partneři Samsung MČR Wild Rift
Partneři Samsung MČR Wild Rift
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).