Přejít k hlavnímu obsahu

Šílený kiks EA Sports! Omylem vydali FIFA 23, co bylo odhaleno?

1. 9. 2022 | 13:52 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Taková chyba nemá v historii FIFA obdoby. EA Sports omylem dovolili hrstce hráčů na staré generaci Xboxu hrát FIFA 23, hru, která má oficiálně vyjít až na konci září. Světlo světa tak spatřila pořádná porce hodnocení hráčů i dosud neviděný třetí dres Liverpoolu.
Top hráči ve FIFA 23
Top hráči ve FIFA 23
Zdroj: instagram.com/thefutsheriff

27. září budou mít hráči s Early Accessem jako první přístup k FIFA 23. Poslední fotbalová pecka z historické série přichází se spoustou očekávání. Tak jako každý ročník. Stejně jako v předchozích letech jsou hráči zvědaví, jak budou ohodnoceny ty největší světové hvězdy.

Leaky k FIFA patří, jenže to, co se stalo měsíc před oficiálním vydáním hry, je pro EA Sports premiéra. Hráči na Xboxu mohli stáhnout FIFA 23 a okamžitě se začaly šířit ratingy fotbalistů z top světových klubů.

Mnohé překvapí top 10. Pět hráčů se srovná na hodnocení 91 - Kylian Mbappé, Karim Benzema, Lionel Messi, Robert Lewandovski a Kevin De Bruyne. O stupínek pod nimi bude také Cristiano Ronaldo, jehož rychlost spadla z 87 na 81, celkový rating pak na 90. Podobně nízký rating měl portugalský útočník naposledy ve FIFA 11.

Z chyby EA Sports nebudou mít radost ani v Liverpoolu. Třetí dres předního anglického klubu byl totiž odhalen ještě před samotným oznámením klubu.

Nová FIFA bude v klasické verzi dostupná od 30. září 2022. FIFA 23 vyjde na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC (Origin a Steam) a Google Stadia. Legacy Edition by měla vyjít exkluzivně na Nintendo.

Štítky: FIFA 23, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).