Přejít k hlavnímu obsahu

Fotbalová hra omylem odhalila dresy slavného klubu. Fanoušci nechápou

1. 9. 2022 | 10:20 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
V úterý EA Sports nechtěně vypustili novou hru FIFA 23 do světa. Dvě hodiny měli hráči přístup k fotbalové pařbě, která má oficiálně vyjít až za měsíc. Kromě hodnocení jednotlivých fotbalistů se ven dostal také dosud nepředstavený třetí dres anglického Liverpoolu.
Fanoušci Liverpoolu
Fanoušci Liverpoolu
Zdroj: cz.depositphotos.com (s povolením)

EA Sports, vývojáři stojící za legendárními sportovními tituly jako FIFA či NHL, dělají v posledních týdnech chybu za chybou. Nefunkční novinky ve FIFA 22 byly jen zlomkem průšvihu, jenž si EA „připravili“ v úterý.

Na veřejnost se totiž dostala plná verze FIFA 23. EA Sports na Xboxu omylem vypustili hru s dvouhodinovou zkušební lhůtou. „Včera jsme malému počtu hráčů nechtěně zpřístupnili dvouhodinovou zkušební verzi hry FIFA 23 pro Xbox One,“ osvětlili situaci samotní vývojáři. „Ne všechen obsah byl finální,“ doplňují EA Sports.

Co to znamená? Hodnocení hráčů by se mohla i díky úterním leakům změnit, stejně tak gameplay a další herní prvky. Jednu věc už ale v EA Sports neututlají.

Ve hře byly odhaleny nové třetí dresy Liverpoolu předtím, než je sám klub odhalil. „Jak se tohle může jedné z největších firem herního průmyslu stát? Nechápu to,“ žasnuli fanoušci nad kiksem EA.

Nešlo o první chybu podobného rázu. Na konci srpna EA Sports ukázali světu venkovní dresy Boca Juniors.

Hvězdy Liverpoolu
Hvězdy Liverpoolu
: cz.depositphotos.com
Štítky: FIFA 23
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).