Přejít k hlavnímu obsahu

Král obsahu: Sentinels podepisují hvězdného streamera Tarika

31. 8. 2022 | 13:30 VALORANT Zajímavost
Pokud se někdo ptá na jména ve světě VALORANTU, je několik jmen, které vás napadnou jako první. Jedním z nich Tarik „tarik“ Celik, bývalý CS:GO profík, momentálně jeden z nejpopulárnějších streamerů na platformě Twitch vůbec. Navíc se připojuje k organizaci s jednou z největších fanouškovských komunit na světě.
Tarik
Tarik
Zdroj: YouTube

Sentinels mají jasný plán. Jak řekl generální ředitel organizace Rob Moore, jeho organizace je „odhodlána ovládnout VALORANT tak, jak to TSM a G2 udělaly s League of Legends.“ Proto před necelými dvěma měsíci naverbovala legendárního Shrouda a nyní do svých řad vítá další osobnost. Tarik je jedním z nejpopulárnějších streamerů na Twitchi s více než 2,2 miliony sledujících. Jeho předchůdce se připojil do týmu jako hráč, tento podpis zahrnuje tvorbu obsahu. Aby také ne, přezdívá se mu The Content King.

Pro organizaci je to pořádný úlovek. Tarik po přechodu na VALORANT raketově vylétl. Již dříve byl na CS:GO scéně populární, ale po přechodu ještě vylepšil svůj obsah. Když zrovna nehraje v nejelitnějších kompetitivních zápasech nebo s dalšími streamery, pořádá watch-party velkých i mezinárodních události pro velké publikum, jehož četnost občas překonává dokonce počet diváků hlavního streamu.

Tarik si vytvořil na Twitchi širokou komunitu a jen za poslední týden měl průměrně přes 22 000 diváků, což z něj podle Twitch Trackeru dělá jednoho z nejpopulárnějších streamerů na platformě. V Sentinels se tak připojí ke jménům jako sinatraa, TenZ nebo právě Shroud, pokud v nějaké roli bude pokračovat i nadále. Dá se říci, že tahle stále nemá konkurenci – ačkoliv na startujícím světovém šampionátu se neukáže. Tarik jej však bude vysílat a dá se očekávat, že jeho čísla budou mít minimálně šest cifer!

Štítky: Sentinels, tarik, Valorant
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.