Přejít k hlavnímu obsahu

Zkouška ohněm. ENTERPRISE a Dynamo Eclot dnes čekají světoví soupeři

1. 9. 2022 | 09:16 Counter-Strike 2 Preview
První turnaj milionové série Champion of Champions Tour jde do fáze play-off. V ní si o 50 tisíc dolarů zahrají i dva česko-slovenské týmy. Ani jeden to však nebude mít jednoduché, pozvánky obdržely opravdu zajímavé celky. Pro EP i DNE tak půjde především o důležité porovnání formy.
Aktuální CS:GO sestava ENTERPRISE
Aktuální CS:GO sestava ENTERPRISE
Zdroj: ENTERPRISE esports

Dynamo Eclot do CCT Central Europe Series 1 vlétli ve velké parádě. Tři soupeře ve swissu smetli 2:0, dvojciferný počet kol jim ze šesti map dokázal oponent uštědřit pouze jednou. Play-off ale bude jiná káva. V něm nebudou chybět ani ENTERPRISE, kteří odvrátili skóre 1-2 a v závěrečném kole si vybojovali postup.

Jako první do akce jde hned ve čtvrtek od 10:00 právě tým, jenž ještě po půlnoci dohrával domácí zápas proti Entropiq Prague. Doufejme tedy, že na jednoho z favoritů vlétne dostatečně čerstvý. ENTERPRISE vyzvou Eternal Fire v čele s Ismailcanem „XANTARES“ Dörtkardeşem, případná prohra by znamenala konec. O něco větší papírové šance má Dynamo Eclot, které se v 19:00 postaví nové sestavě Copenhagen Flames.

Oba česko-slovenské týmy mají v tomhle týdnu příjemné starosti. Na mezinárodní scéně je čekají těžké zkoušky, které potřebují, a na té domácí je zase čeká hlavní část Tipsport CS:GO Praha. DNE do ní byli pozváni, EP si svůj postup vysloužili včera. Složení turnaje uzavřeme dnes, tak přijďte sledovat stream.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.