Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZSK streamerek: Srpen má na Twitchi novou královnu! Třetinu času prospala

4. 9. 2022 | 19:01 Twitch
Vody českého a slovenské Twitche byly po měsíci opět prozkoumány a žebříček nejsledovanějších streamerek na domácí scéně je zpět. Navíc s novou královnou! Také se navrátily známé tváře a čísla byla opravdu těsná. Jak dopadl srpen na Twitchi?
Desítka nejsledovanějších českých a slovenských streamerek za srpen
Desítka nejsledovanějších českých a slovenských streamerek za srpen
Zdroj: Twitch

1. místo

Streamerka Lucie „Arennthia“ Zemanová byla v minulých měsících často těsně za hranicí top desítky, v červenci se do ní ale už probojovala a srpen dokonce celý ovládla. Jak se jí to podařilo? Vysílala 3 týdny v kuse! Neuvěřitelných 543 odstreamovaných hodin jí odměnilo v podobě 53 016 zhlédnutých hodin. Vzhledem k  non-stop streamu není tedy divu, že dominující kategorie je „I'm Only Sleeping“. Třetinu celkového času tedy prospala a stejně si došla pro nejvyšší stupínek vítězů za srpen.

Arennthia
Arennthia
Zdroj: Twitch

2. místo

Každodenní živé vysílání tentokrát nestačilo, a proto Tereza „itsterez“ Herzánová bere „pouze“ pomyslné stříbro. I tak je ale itsterez streamerkou s nejstabilnějším publikem a pravidelně se rozšiřující komunitou. Aby ne, pokec a CSko stále dominují jejímu kanálu a funguje to, 48 496zhlédnutých hodin mluví za vše.

itzterez
itzterez
Zdroj: Twitch

3. místo

Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková v srpnu téměř dvojnásobila počet zhlédnutých hodin na 30 337. Vděčí za to především GTA V, na které jste mohli narazit téměř pokaždé, co jste si její vysílání pustili.

Viktorkaa
Viktorkaa
Zdroj: Twitch

4. místo

O jedno místo výš oproti minulému měsíci poskočila Shil0u. Klasický Prostě pokec byl hlavní náplní jejích streamů, což se jí vrátilo v podobě 23 095 zhlédnutých hodin, přestože živě byla jen 80 hodin. To znamená, že pokud šla live, její kanál měl ze všech streamerek průměrně nejvíce diváků (287)!

Shil0u_
Shil0u_
Zdroj: Twitch

5. místo

Šárka „Claina“ Štvrtňová si pouze prohodila místo se Shil0u_.  Polovinu času se na jejím kanále střídalo kreslení, umění a Fall Guys. Samozřejmě občas sáhla i k jiné hře, ale 22 482 zhlédnutých hodin jí tentokrát stačilo na páté místo.

Claina
Claina
Zdroj: Twitch

6. místo

Slovenské streamerce Henrietě „henicek“ Privarčákové se to konečně povedlo! Po několik měsíců pokaždé o kousek zaostala za top desítkou, ale srpen se konečně vydařil. Prostě pokec, Days Gone a Kukoro: Stream Chat Games byly na jejím kanále jasným favoritem a dopomohly jí k 17 078 zhlédnutým hodinám.

henicek
henicek
Zdroj: Twitch

7. místo

Návrat do top desítky hlásí Pavlína „FuFinkaa“ Stavinohová 16 504 zhlédnutých hodin ji zajistilo sedmou příčku v našem žebříčku. Obsah se přitom výrazně nezměnil, na programu bylo GTA V, LoLko a nebo Prostě pokec.

fufinkaa
fufinkaa
Zdroj: Twitch

8. místo

Dalším navrátilcem je Marie „mayyya“ Linartová, která má tentokrát na kontě 15 763 zhlédnutých hodin. Polovina contentu byla bez doprovodu jakékoliv hry, jen Prostě pokec. Jinak ale ukázala své umění v Euro Truck simulátoru.

mayyya
mayyya
Zdroj: Twitch

9. místo

Kipinka primárně streamuje World of Tanks, ale v srpnu většinu času věnovala titulu Ark: Survival Evolved. Nicméně čísla jí díky tomu oslabila a 15 581 zhlédnutých hodin je o více než polovinu méně něž za minulý měsíc.

Kipinka
Kipinka
Zdroj: Twicth

10. místo

A kdo se procpal jako poslední do naší top desítky? Ljudmila „Miley“ Mikitová se 14 255 zhlédnutými hodinami! CSko a pokec, to tato streamerka a analytička umí, v jednu chvíli měla na streamu dokonce 726 diváků, což je peak mezi srpnovou nejsledovanější desítkou.

MileysLife
MileysLife
Zdroj: Twitch
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.