Přejít k hlavnímu obsahu

Závěrečná bitva. Zahraj si poslední komunitní turnaj v Teamfight Tactics

4. 10. 2022 | 12:25 Teamfight Tactics Turnaj
Oblíbená strategická hra Teamfight Tactics přichází s dalším komunitním turnajem. Díky tomu, že se dá hrát na skoro všech zařízeních, vám dává možnost si hru užít odkudkoliv. Hracími dny jsou opět úterky od 18:00, do soutěže se může zapojit každý. Vstup vás nic nestojí, hrajeme o finanční odměny v celkové hodnotě 5 000 Kč! Tak na co čekáš, registruj se už teď!
Datart Teamfight Tactics
Datart Teamfight Tactics
Zdroj: PLAYzone

Tuto sérii vám přináší  herní specialista Datart. Pokud potřebuješ updatovat herní gear, pak právě Datart je tu pro tebe! Jako každá komunitní série, i tato se skládá ze čtyř turnajů, ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Oproti minulé sérii se nic nemění, žádné složité sbírání bodů. Hráči se mohou přihlásit do turnaje, který jim bude časově vyhovovat, každý turnaj nabídne své vlastní odměny v hodnotě 1 250 Kč. Pokud vám některý z termínu nebude vyhovovat,  o šanci na výhru nepřijdete! 

Hrát se bude na serveru EUNE, formou BO1, kdy všichni přihlášeni hráči budou rozděleni do skupin. Boje v semifinále a finále pak přejdou do formy BO2 zápasů. Všechny podrobnější informace naleznete v profilu turnaje. My jen doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si v nastupujícím podzimu užijete co nejvíc.

Výhra v turnaji

V každém turnaji si nejlepší rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo:  650 Kč
  • 2. místo:  400 Kč
  • 3. místo:  200 Kč
Harmonogram TFT turnajů
Harmonogram TFT turnajů
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Datart TFT komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Úterý 13. září od 18:00Datart TFT komunitní turnaj - září #1
Úterý 20.září od 18:00Datart TFT komunitní turnaj - září #2
Úterý 27.září od 18:00Datart TFT komunitní turnaj - září #3
Úterý 4. října od 18:00Datart TFT komunitní turnaj - září #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!