Přejít k hlavnímu obsahu

Skiny za desetitisíce! Sleduj Tipsport CS:GO Praha a vylepši svůj inventář

4. 9. 2022 | 10:05 Counter-Strike 2 Soutěž
Co by to bylo za velký event, kdyby jej neprovázely soutěže? Jinak to nebude ani na Tipsport CS:GO Praha! Třetí turnaj letošní MČR sezóny bude probíhat od soboty do pondělí a my pro vás máme pořádnou nálož skinů, Red Bullů, netů od Tipsportu nebo třeba lístky na Eurobasket.
Soutěž v chatu o ceny
Soutěž v chatu o ceny
Zdroj: PLAYzone

Elitní domácí týmy a zahraniční delegace jsou velkým lákadlem Tipsport CS:GO Praha. My jsme se ale rozhodli divákům zpestřit sledování zápasů. Ve všech dnech se bude v chatu soutěžit o krásné ceny.

Ace, knife kill nebo 30-bomba. Celkem jsme vybrali deset různých situací, při kterých budeme rozdávat skiny. Jakmile se daná událost stane (všechny máte vypsány v obrázku níže), tak bude v chatu zveřejněn příkaz, který musíte napsat. Losování proběhne vždy po skončení dalšího kola, výherce si musí odměnu vyzvednout. Žádný limit na počet událostí není, takže čím víckrát se něco stane, tím častěji se bude losovat.

Stejně bude fungovat také soutěž o odměny od partnerů. Když bude prodloužení, budeme losovat zásobu Red Bullů na měsíc. Když padne 1v3 nebo větší clutch, rozdáme 500 netů od Tipsportu. Takže buďte pozorní!

Ale to stále není všechno, stejně jako v uzavřené kvalifikaci nebude chybět soutěž o lístky na Eurobasket. Ta bude ze všech nejjednodušší – stačí kdykoliv během víkendu napsat do chatu #Eurobasket a jste zařazeni do slosování, které proběhne po prvním killu frag granátem během posledního zápasu soboty a neděle.

Divácké odměny v online části Tipsport CS:GO Praha
Divácké odměny v online části Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.