Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot poráží TITANS, oskar končí. Bad News Eagles vyřadili Entropiq Prague

5. 9. 2022 | 20:50 Counter-Strike 2 Live coverage
SINNERS a ENTERPRISE se dnes dozvěděli, které dva mančafty je doplní v play-off Tipsport CS:GO Praha a představí se před fanoušky ve Vodafone PLAYzone Areně. Třetí herní den načali Dynamo Eclot a TITANS, pardubická organizace byla úspěšná. Druhým postupujícím se stali po výhře nad Entropiq Prague hráči Bad News Eagles.
Bad News Eagles
Bad News Eagles
Zdroj: PGL

Entropiq Prague - Bad News Eagles 0:2 (19:22, 10:16)

Mapy: Nuke, Inferno, Mirage

Alespoň jeden zahraniční celek se představí v play-off Tipsport CS:GO Praha. To, co nedokázali TITANS, se po tuhém boji s Entropiq Prague podařilo Bad News Eagles.

První pick měli EIQ, týmy se podívaly na Nuke. I přes nepříliš povedenou první halfu dokázali Entropiq Prague dovést utkání až do prodloužení. A ne pouze do jednoho, ale rovnou do dvou OT. V tom druhém však došel zástupcům domácí organizace dech a Bad News Eagles sebrali soupeři jeho pick.

BNE vybrali ve vetu Inferno. Na něm se ukázal ve velké formě Rigon „rigoN“ Gashi. Švýcarský střelec byl se skóre 26/14 hlavní tahounem svého celku. Od prvních kol byli Entropiq Prague o krok za soupeřem a ani slibný nástup ve druhé polovině nestačil na otočku.

Dynamo Eclot - TITANS 2:0 (19:16, 16:7)

Mapy: Mirage, Dust2, Inferno

Česká organizace Dynamo Eclot může slavit. Přední tuzemský CS:GO tým se i přes mírné problémy probojoval do play-off Tipsport CS:GO Praha po vítězství nad TITANS.

Rozhodující zápas skupiny B začal na Mirage. Zahraniční celek začal utkání v dobré formě, dostal se do vedení 5:1. Dynamo Eclot ale rychle zvrátilo výsledek utkání, do konce první poloviny už mělo na kontě většinu bodů.

Karta se ve druhé polovině obrátila. Slibný start DNE a dotahování TITANS. Zápas šel až do prodloužení. V něm uspěl česko-slovenský celek.

Druhá mapa už byla kompletně v režii Dynama Eclot. Na serveru byl jen jeden tým. TITANS se marně snažili dorovnat tempo soupeře. DNE mohli po výhře 16:7 slavit postup.

Zahraniční vyzyvatelé proti domácím obráncům Prahy. Pondělní program milionového turnaje proti sobě v obou případech postaví mezinárodní celek, který přijal pozvání na Tipsport CS:GO Praha, a česko-slovenské bojovníky, kteří se chtějí ukázat před svými fanoušky ve Vodafone PLAYzone Areně. Čeká na ně ale veliká výzva.

Jako první nastoupí na server DNE a TITANS. Pardubická organizce se již s týmem v čele s Tomášem „oskar“ Šťastným setkala, v neděli byl po tuhém boji úspěšnější tým celek napěchovaný hvězdami světového Counter-Striku. Podle sázkové kanceláře Tipsport se bude historie opakovat - kurz 1.45 na vítězství TITANS.

Následovat bude utkání mezi favoritem turnaje Bad News Eagles a překvapením z Entropiq Prague, které z turnaje vyřadilo Sampi.Tipsport. Papírové předpoklady potvrzuje také Tipsport s kurzem 1.12 na triumf BNE.

Harmonogram pondělí 5. září
14:30Dynamo Eclot2:0TITANSDetail
17:30Bad News Eagles2:0Entropiq PragueDetail
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).