Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer vysílal v italské uličce. Následovala střelba v přímém přenosu

7. 9. 2022 | 09:58 Zajímavost
Tvůrci obsahu zachycují během svých živých přenosů některé opravdu děsivé momenty. Nejblíže k nebezpečí mají takzvaní IRL streameři, kteří se občas ocitnou ve špatnou chvíli na špatném místě. Občas se dostanou do situací, které jsou životu nebezpečné.
Vyděšení hosté, když uslyšely přímo za sebou výstřely
Vyděšení hosté, když uslyšely přímo za sebou výstřely
Zdroj: Twitch

Italský Twitch streamer Dankol83 je známý tím, že natáčí na místech, ze kterých je přímo vidět na ulici. Využívá streamovací budku a během jeho vysílání mohou diváci sledovat dění v budově i mimo ní.

Během jednoho ze streamů, zrovna, když byl Dankol uprostřed rozhovoru s hosty, zazněly z ulice výstřely. Na záznamu jsou zachyceny hlasité rány, které vystrašily kolemjdoucí i samotné aktéry vysílání. Zdálo se, že střelba probíhá přímo před natáčecí kabinou.

Policie dorazila během několika minut od incidentu, když se Dankol83 a jeho přátelé ukryli uvnitř a komentovali následky. „Vypadalo to, že ten chlap zřejmě náhodně vystřelil několik ran do vzduchu a několik do země, pak se okamžitě vrátil domů […] Po několika minutách přišla policie a evakuovala oblast. Asi po 30 minutách přijela sanitka a policie odjela.“

Není to poprvé, co byl Dankol83 svědkem dramatického momentu během svého živého vysílání. Jednou se do jeho streamovací budky snažila natlačit opilá partička, přičemž mu rozbila okno. Ital i přesto ze stejného místa stále vysílá.

Štítky: Twitch, střelba
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.