Přejít k hlavnímu obsahu

Znovu rozhodly jen 2 body! Hvězdy SKADE vyhrají šestou Vodafone MČR sérii

8. 9. 2022 | 14:58 PUBG: Battlegrounds Turnaj
V úterý 6. září jsme byly opět svědky finále turnajové série. Zápasy 16 nejúspěšnějších celků kvalifikace nabídly vyrovnanou podívanou, nechyběl nevšední souboj o pánev a o celkovém vítězi znovu rozhodly pouhé 2 body. Nejúspěšnějším byl nakonec tým SKADE, který se tak přiblížil k účasti na offline finále. Stále však zbývají 4 série a pořadí není zdaleka rozhodnuté.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Šestá série nabízela střetnutí zvučných jmen. Ve startovní listině nechyběla nejlepší čtveřice z loňského MČR, na svou příležitost čekaly i další celky. Písečný Miramar ale začala nejlépe sestava bez organizace, 19minus dokázali využít svou početní výhodu a v závěrečném fightu přehráli zkušené borce z Dark Tigers. Bronzovou příčku brali SKADE, jejich 9 killů bylo nejvíce v dané hře. To byl ale od nich teprve začátek.

Druhá hra byla divákům zpříjemněna netypickým soubojem. E1dam z FADEE Gaming dokázal lépe nasměřovat svůj let, vyzbrojen pánví chtěl zajistit na první pohled lehký kill naproti němu běžícímu Atjovovi z DripGangu. Bohužel, po krátké clown fiestě byl E1dam usmrcen, celou akci můžete zhlédnout na klipu níže. Ani jeden z dotyčných týmů však v druhé hře neslavil. Nejlepší výchozí pozici měli GLORE, těm se ale nepodařilo proměnit 2v2 situaci ve výhru, a radovat se tak mohl Fearless a jeho celek Golden Gunners.

Po dvou Miramarech na tom byl nejlépe celek 19minus, který dokázal v obou hrách dosáhnout na dvojciferný počet bodů. Na Erangelu se mu však přestalo dařit a šance se chopili jiní. Přesně opačnou trajektorii tabulkou měla Cryptova, jež nejlépe využila zón na Sosnovce a opanovala dvě hry za sebou a ziskem 42 bodů vylétla ze spodních příček až do čela tabulky. Sedm bodů ztrácel na 2. místě celek Bella Ciao. Trošku smolné hry zažili SKADE, kteří dvakrát po sobě získali 9 killů, ale bez jakýchkoliv bodů za umístění.

V poslední hře šlo o všechno, rozdíly v tabulce nebyly velké. SKADE nechtěli nechat Cryptově vítězství, třináctibodová mezera se však nestahuje lehce. Důležitý okamžik nastal přibližně v TOP 8 fázi hry, kdy si dokázal PiXeL1K vybudoval strategickou pozici, ze které dokázali držet Cryptovu mimo zónu. Ostravská organizace už nenašla místo v zóně a její hráči byli jeden po druhém vystříleni z vozů. V ten moment už záleželo jen na tom, zda SKADE dokáží hru dotáhnout do vítězného konce a kolik killů u toho zaznamenají.

Zvítězit se jim nakonec podařilo s 13 killy, což znamenalo posun do čela před ostravskou organizací. Celkově nastříleli parádních 40 killů, takže i přes nulu v kolonce umístění u tří her nakonec finále ovládli. Třetí místo si díky závěrečné hře zajistili Dark Tigers. Vítězství hvězdného celku SKADE znamená posun mezi TOP 16 týmů MČR bodování. Stále je ale ve hře velký počet týmů a nikdo nemá nic jistého. Vodafone MČR PUBG pokračuje v pondělí 12. září, nenech si ujít registraci a přijď si užít nefalšovaný PUBG zážitek. 

Konečné výsledky 6. série
Konečné výsledky 6. série
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!