Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles zpět v LEC? Švédská legenda je blízko návratu mezi elitu

10. 9. 2022 | 12:23 League of Legends Spekulace
Rekkles a nejvyšší evropská liga. To je spojení, které do loňské sezóny platilo nepřetržitě od roku 2014. Letos se však švédská hvězda ukazovala jen ve francouzské lize a fanoušci touží po návratu Martina „Rekkles“ Larssona. Přání by se jim dost možná mohlo splnit hned v následujícím splitu.
Martin "Rekkles" Larsson
Martin "Rekkles" Larsson
Zdroj: Timo Verdeil

KOI, Heretics a nyní podle informací Francesca Lombarda i Karmine Corp. Italský žurnalista působící u předních esportových portálů přišel se zprávou, že francouzský celek dosáhl dohody s Astralis ohledně slotu v LEC. O potenciálním obchodu mezi AST a KC se hovořilo již v polovině srpna, teď má jít do tuhého.

Deal by měl mít dle Lombarda podobné podmínky jako ten mezi Rogue a KOI. Tým by se rebrandoval pod Karmince Corp, struktura by měla zůstat podobná jako v roce 2022. Velké otazníky jsou především u složení samotného mančaftu.

Největší hvězdou ze spojené desítky Karmine Corp a Astralis je bezpochyby Martin „Rekkles“ Larsson. Švéd patří mezi nejslavnější hráče v historii LEC a mezi elitu patří. Kasper „Kobbe“ Kobberup na druhé straně svými výkony v posledním roce tolik nepřesvědčil a dá se očekávat, že přednost by dostal Rekkles.

Realita však může být jiná, na oficiální potvrzení ze strany Riot Games i obou organizací zatím čekáme.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).