Přejít k hlavnímu obsahu

Porazila nejtěžšího Elden Ring bosse. Stačila ji k tomu pouze taneční podložka

13. 9. 2022 | 08:12 Zajímavost
Po celá léta hráči lámou rekordy a dosahují zdánlivě nemožných výkonů, jako je dokončení hry ve stanoveném čase, nebo průchod úrovní atypickými prostředky. To vše především pro zábavu. Streamerka MissMikkaa nyní porazila jednoho z nejtvrdších bossů v Elden Ring, a to pomocí taneční podložky.
MissMikkaa a Elden Ring boss
MissMikkaa a Elden Ring boss
Zdroj: Twitch

Malenii, bosse ve hře Elden Ring, je samo o sobě extrémně těžké porazit. Proto je obzvláště výjimečné vítězství streamerky MissMikkaa, která k tomu nepoužila ani ovladač, ani myš, a dokonce ani klávesnici. Stačila ji k tomu pouhá taneční podložka.

Pozoruhodné je, že MissMikkaa má za sebou pozoruhodnou historii předvádění podobných výkonů. Jako jeden z jejich mnoha úspěchů je například poražení všech bossů Elden Ring Remembrances na úrovni 1 pouze jednou rukou. Tato hráčka má určitý talent!

Ve svém nejnovějším úsilí streamerka proměnila své (očividně nejlepší) herní schopnosti tím, že porazila Malenii, nejtěžšího nepřítele, kterého lze v Elden Ringu najít. Maleniiny útoky jsou rychlé, působivé a občas přijdou jako poněkud náhodné výbuchy, které vás nečekaně srazí dolů. Na Twitteru MissMikkaa uvedla, že jí to trvalo „osmdesát čtyři pokusů a šest hodin“, vše dokončeno během jedné streamovací relace.

Pouhá představa o dokončení této výzvy by kohokoli vyděsila. Většina hráčů tráví týdny snahou porazit nejtěžší bosse. Určitě ale i přesto můžeme v budoucnu očekávat podobné kousky.

Štítky: Elden Ring, Twitch
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.