Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní hvězdy a jejich momenty slávy. Play-off Tipsport CS:GO Praha se blíží!

12. 9. 2022 | 17:40 Counter-Strike 2 MČR
Skupinová část Tipsport CS:GO Praha přinesla spoustu krásných momentů a akcí. Pojďme se tak podívat na to nejlepší, co na cestě do semifinále předvedly hvězdy postupujících týmů.
David „forsyy“ Bílý
David „forsyy“ Bílý
Zdroj: PLAYzone

Králem skupin byl v mnoha ohledech Deyvid „h4rn“ Benchev. Ten na každou smrt v průměru získal dva killy, což podpořil například i nejvyšším počtem vyhraných clutch situací, které ENTERPRISE dopomohly k výhře skupiny. Právě h4rn je hlavním klíčem k tomu, jestli chtějí EP v Praze pozvednout trofej nad hlavu.

Snipeři naší scéně dominují. Právě David „forsyy“ Bílý je českou jedničkou, i když tentokrát nehřešil ze všech nejvíce. V průměru AWP killů na kolo jej konkurenti předběhli, k čemuž dopomohl i dvakrát ace se zcela jinými zbraněmi. Pokud to jemu a dalším hříšníkům bude takto pálit, máme žhavého favorita na titul.

Dvakrát měl k ace blízko také hvězdný střelec z Dynama Eclot. Martin „Dytor“ Handl umí na sebe stáhnout pozornost, ale ještě efektivněji se nebojí vypořádat se se svým soupeřem. Ve skupinové fázi nasázel vůbec největší počet killů a nejvýše je také ve statistice entry fragů. Jeho letošní rok je opravdu povedený.

Zahraniční delegace na závěr. Bad News Eagles dopomohl k postupu do play-off Flatron „juanflatroo“ Halimi, jinak se dá říci, že výkonnostně z kádru BNE nikdo nevyčníval. I to je velká síla tohoto týmu, každý může zazářit. Přesto je však až zarážející, že nikdo z kosovských hráčů nepřesáhl HLTV rating 1.07.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.