Přejít k hlavnímu obsahu

Sedmé finále Vodafone MČR PUBG je tady. Budou opět vládnout SKADE?

13. 9. 2022 | 15:25 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Sedmá kvalifikace nabídla napínavé bitvy ve dvou skupinách. Z každé mohla postoupit do finále jen polovina týmů, tato elitní šestnáctka se v úterý večer utká o prestiž a důležitý příděl MČR bodů. Nenechte si ujít sedmé letošní finále a přijít svým oblíbencům fandit na stream.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Skupina A ukrývala lídra letošní sezóny. Cryptově se tolik nedařilo, ale 36 bodů i tak s poklidem stačilo na postup. Třetí tým MČR klasifikace naopak zářil, Imperishable Clan sice vyhrál jen jednu hru, ale ta díky 25 killům stačila na nejlepší výkon celé kvalifikace. Z řad známých jmen nezklamali ani SHEESH nebo FADEE Gaming, na výkon z minulého finále navázala nová sestava Bella ciao a těsně do finále prošli také GLORE, kteří na vyvrcholení série doposud chyběli jen jednou. Osmičku postupujících doplňují Infactus a Fany.

Ve skupině B se všichni těšili na výkon SKADE – nebo naopak netěšili, pokud jde o konkurenční týmy, které hvězdná sestava lovila jeden po druhém. Dva vyhrané Erangely v řadě stačily PiXeL1Kovi a spol. na výhru skupiny. Stupně vítězů doplnily tradičně dobře hrající tým NAGANO22 i známými jmény naplněná sestava do środka. Postup do finále neunikl ani dalším elitním celkům Dark Tigers, 19minus a po minulém zaváhání ani Forza Ragazzi. Za důležitými body vykročil Fourex a složení úterního finále uzavírá tým Pick me up.

Finálové složení známe, výherce však nikoliv. Ty nám prozradí pět her – dvě na písečném Miramaru a tři v lesnatém Erangelu. Budeme svědky divokých zón? Pro rozuzlení šestého finále si nezapomeň v 18:00 naladit náš Twitch kanál, který přímým přenosem proběhne z našeho studia ve Vodafone PLAYzone Aréně.

Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.