Přejít k hlavnímu obsahu

Legendy jsou zpět! Kinguin Legends vrátí veterány Counter-Striku zpátky na server

13. 9. 2022 | 15:00 Counter-Strike 2 Turnaj
NEO⁠, pashaBiceps, kennyS, HeatoN a další ikony budou tento týden opět střílet hlavy. Kinguin Legends, jak již z názvu vypovídá, je turnaj vytvořen právě pro legendy Counter-Striku. Nostalgické klání šesti týmů začíná v úterý a bude trvat až do neděle.
Jarosław „pashaBiceps“ Jarząbkowski
Jarosław „pashaBiceps“ Jarząbkowski
Zdroj: HLTV.org

Každý fanoušek má čas od času nostalgickou chvilku a přeje si vrátit čas, když jeho oblíbený hráč ještě rozdával hlavy na serveru. O naplnění tohoto přání se rozhodla postarat společnost Kinguin.

Unikátní turnaj Kinguin Legends se odehraje v online prostředí, ale pozornost si získá účastí nabitých šesti týmů. Na soupiskách totiž můžeme vidět jedno velké jméno za druhým. Mezi ta nežhavější patří určitě polské legendy Jarosław „pashaBiceps“ Jarząbkowski a Filip „⁠NEO⁠“ Kubski, bývalý nejlepší sniper světa Kenny „kennyS“ Schrub či legenda CS 1.6 Emil „HeatoN“ Christensen. Zbylými dvěma kapitány jsou Ioann „Edward“ Sukhariev a Mikail „Maikelele“ Bill. Po jejich boku uvidíme i leckteré hvězdy dnešní.

Šestice týmů se nejprve představí v BO1 skupinové fázi, kde se od úterý do čtvrtka utká každý s každým a do play-off postoupí pouze čtyři nejlepší celky. Nenechte si ujít návrat vašich idolů zpátky na server!

Kapitáni a jejich sestavy
 Polsko pashaBiceps
 Polsko Snax
 Polsko byali
 Polsko MICHU
 Polsko szejn
 Polsko NEO
 Švédsko f0rest
 Švédsko olofmeister
 Švédsko friberg
 Polsko tudsoN
 Švédsko Maikelele
 Švédsko Devilwalk
 Polsko rallen
 Polsko mouz
 Polsko mwlky
 Švédsko HeatoN
 Švédsko dennis
 Švédsko PALM1
 Švédsko Alittoo
 Norsko Grus
 Francie kennyS
 Francie SmithZz
 Dánsko NaToSaphiX
 Velká Británie smooya
 Algérie Ninis
 Ukrajina Edward
 Ukrajina bondik
 Ukrajina Woro2k
 Ukrajina DemQQ
 Ukrajina J3kie
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.