Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat device do Astralis? NIP chtějí za snipera 25 milionů

13. 9. 2022 | 20:50 Counter-Strike 2 Spekulace
Zdá se, že neúspěšná kapitola kariéry Nicolaie „device“ Reedtze v dresu Ninjas in Pyjamas by mohla být co nevidět u konce. Podle portálu jaxon.gg probíhají rozhovory mezi švédskou organizací a bývalým Reedtzovým zaměstnavatelem Astralis. Dánský celek údajně poslal NIP první nabídku, která zatím nebyla přijata. Požadovaná částka Ninjas in Pyjamas se má pohybovat kolem jednoho milionu euro.
Vrátí se device do Astralis?
Vrátí se device do Astralis?
Zdroj: StarLadder

Jako by si byli souzeni. Astralis se bez své legendy nikdy nedostali zpět na vrchol, device se od začátku v Ninjas in Pyjamas trápí. Spojení, které tak dlouho fungovalo, by mohlo být znovu obnoveno.

Podle jaxon.gg jsou obě organizace v kontaktu. Dánové chtějí svého korunního prince zpět, zatímco NIP by rádi uzavřeli nepovedenou kapitolu. Rozhodně však ne zadarmo.

Informace Jaxonu hovoří o částce jeden milion euro (cca 24,5 milionů korun). Přesně za tolik šel podle serveru v minulém roce device do Švédska, další zdroje hovoří o přibližně 700 tisících dolarů.

Příběh device v Ninjas in Pyjamas je propleten tajemstvím.

Dánský sniper se v dubnu loňského roku odhodlal k jednomu z největších přestupů v historii CS:GO, když se po čtyřech letech u Astralis rozhodl posílit legendární švédskou organizaci NIP. Reakce a pocity z devicova nového působiště byly smíšené a ve stejném duchu se následně nesly i týmové výkony. To, co však následovalo, nečekal asi nikdo.

Je to už devět měsíců, co se naposledy dánská legenda se stále neukázala v profesionálním zápase. A návrat? S největší pravděpodobností nebude v dresu NIP.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).