Přejít k hlavnímu obsahu

KeX Crew přijela za fanoušky v Olivově dětské léčebně

14. 9. 2022 | 11:00 Twitch
Koncem července vyrazila skupina z KeX Crew do Olivovy dětské léčebny, kde navštívili místní děti a strávili s nimi den. Olivova léčebna se stará o děti všech věkových kategorií s nejrůznějšími zdravotními problémy. Díky pobytům s léčebnými procedurami a komplexním přístupem k prevenci a léčbě zde vychovatelky pomáhají dětem jak fyzicky, tak psychicky.
KeX Crew
KeX Crew
Zdroj: KeX Crew

V den návštěvy se KeX Crew přidala ke svým mladým fanouškům v odpoledních venkovních aktivitách, kdy si společně zahráli vybíjenou a došlo také na povídání na nejrůznější témata. Přitom se dostalo i na otázky dětí, které byly směřovány na všechny kluky z KeX Crew a kromě dotazů z internetové branže děti zajímal i jejich osobní život. Na závěr dne byly pro děti připraveny soutěže a závody o věcné ceny, které si děti náramně pochvalovaly.

Společně strávený den v Olivově dětské léčebně hodnotili kladně jak děti a personál, tak i kluci z KeX Crew. „Bylo super vidět, jak těm dětem zlepšujeme den. Člověk si přitom uvědomí, kdo všechno nás vlastně sleduje. Měl jsem velkou radost, když nám po návštěvě vychovatelky i některé děti psaly, jak je to s námi bavilo. Všechny ty přípravy a domlouvání za to určitě stály,“ hodnotí celou akci Davel, manažer skupiny.

KeX Crew v Olivově dětské léčebně

Jsem rád, že mě Lucka oslovila. Hned jsme dali s klukama hlavy dohromady a vymysleli, jak dětem udělat co nejlepší zážitek. Cely den byl pro mě zábavný ale i poučný a každý z nás si z toho něco odnesl. Hlavním účelem návštěvy bylo hlavně děti potěšit, a to se nám z mého pohledu splnit povedlo,“ směje se Kellwiin, kterého vychovatelé oslovili.

Kluci ve svém videu z návštěvy také vyzpovídali vychovatelku, Lucii Silovskou, která mluvila o tom, se kterými problémy se u nich děti nejčastěji léčí, nebo jak probíhá jejich pobyt v léčebně.