Přejít k hlavnímu obsahu

Vládci ze SKADE! Vítězové minulé série měli výhru dalšího finále v kapse už po 2 hrách

14. 9. 2022 | 12:50 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Úterý 13. září nabídlo už sedmé letošní sériové finále. 16 nejlepších týmů z kvalifikace se utkalo na pěti mapách, vítěz byl ale stejný jako minule. SKADE prokázali svoji kvalitu a uvebili se v TOP 16 celkového bodování. Komu dalšímu se ale dařilo?
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Sestava SKADE ukrývá jedny z nejlepších hráčů na domácí scéně. Co turnaj, to jejich představení. Tentokrát nastoupili v improvizované sestavě, ale hned na Miramaru ukázali, že se s nikým párat nebudou.

První hru opanovali s 21 killy, v té druhé totéž zopakovali s 10 zářezy a těchto 51 bodů na kontě bylo už po dvou z pět map více, než nasbírali jejich nejbližší konkurenti za celý turnaj. SKADE však nepolevili a i na třech Erangelech zaskórovali vždy dvojciferný počet bodů. Celkem 91 na kontě opět prokázalo jejich dominanci.

Nebyli ale jediní, kdo dokázal vyhrát dvě hry za jeden večer. Totéž se podařilo týmu do środka na dvou po sobě jdou cích Erangelech, ačkoliv o počtech killů SKADE si mohli nechat jen zdát. Dvě kuřata se však počítají a v konečném zúčtování jejich konzistentní výsledky na všech pěti mapách stačily na krásné 2. místo.

Za doplněním stupňů vítězů od začátku nejlépe vykročila sestava NAGANO22. Kromě nepovedené třetí hry se jí dařilo získávat pravidelně větší počet bodů a nakonec ubránila 3. místo relativně v poklidu.

Od čtvrté příčky už je pořadí opravdu nahuštěné, v průběhu celého finále týmy bojovaly o každý jeden kill, protože jim mohl vynést lepší celkové umístění. Nejšťastnější z nich nakonec byli Dark Tigers, jejichž většina sestavy turnaj odehrála z Vodafone PLAYzone Areny, podobně jako půlka zástupců SKADE. 

Stejně bodů s méně killy nasbíral Imperishable Clan, který ovládl poslední hru a vyhoupl se v tabulce, díky čemuž si upevnil své umístění v MČR klasifikaci. V pěti nasbíraných bodech se za DTG a IMP seřadilo hned šest dalších týmů. To by ale k úternímu finále bylo všechno, další šanci mají všichni opět za dva týdny.

Konečné výsledky 7. série
Konečné výsledky 7. série
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.