Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední příležitost. Letošní turnajové série v Hearthstone jdou do finiše

15. 9. 2022 | 14:55 Hearthstone MČR
Tento týden je na programu poslední letošní turnajová série v rámci Vodafone MČR Hearthstone. Právě ve čtvrtek poznáme druhou polovinu finalistů, kteří na následném sériovém finále uzavřou celoroční sbírání bodů. Přijď se porvat o důležité body do tabulky i ty!
Vodafone MČR Hearthstone
Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Norwis, JoŽo, majsssster a TazerX. Tak zní čtveřice postupujících z pondělní první kvalifikace. Ta druhá je na programu ve čtvrtek a zapojit se může naprosto kdokoliv. Místenky na finále jsou stále čtyři volné, rozdávat se příští týden bude extra porce MČR bodů i hezký prize pool, tak neváhej ani minutu a přijď se zúčastnit posledního otevřeného turnaje letošních sérií. Registrace jsou spuštěny, začínáme tradičně v 18:00.

Online turnaje

Koncept letošní kvalifikační sezóny Vodafone MČR Hearthstone doznal určitých změn. Pro hráče jsou klíčové hlavně čtyři samostatné turnajové série, skládající se ze dvou kvalifikací a streamovaného finále. Právě tam se rozdává největší porce MČR bodů, ale pár desítek na konto mohou hráči získat i v kvalifikacích, někdy může stačit i jedna nebo dvě výhry. Poslední letošní série je v plném proudu, tak pojď do akce i ty!

MČR bodování kvalifikací:

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, hearthstone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.