Přejít k hlavnímu obsahu

Losujeme nožík za 10 000 Kč! Sleduj finále Tipsport CS:GO Praha

18. 9. 2022 | 18:45 Counter-Strike 2 Soutěž
Každý pořádný event doprovází i parádní soutěže. V online části Tipsport CS:GO Praha jste si je oblíbili a my vás samozřejmě nemůžeme ochudit o nálož odměn ani při těch nejdůležitějších zápasech. Z pohodli domova si můžete odnést nožík, na místě zase třeba merch týmů.
Ceny do soutěží v aréně
Ceny do soutěží v aréně
Zdroj: PLAYzone

Ve hře o titul Tipsport CS:GO Praha zůstávají už jen nejlepší čtyři týmy. Tři elitní domácí celky se budou muset popasovat se sílou Bad News Eagles, fanoušci se mohou těšit na parádní bitvy. Ať už dorazíte přímo do Vodafone PLAYzone Areny, nebo budete sledovat play-off z domova, máme pro vás nějaké to koření.

S vyvrcholením celého snažení totiž přitápíme pod kotlem také s našimi soutěžemi. Přímo na místě budeme rozdávat parádní kousky, které najdete na obrázku výše. O detaily se rádi podělíme o víkendu přímo v aréně.

Na Twitchi se můžete těšit na skoro totožné soutěže jako ve skupinách. Vybrali jsme celkem deset herních situací, při kterých budeme rozdávat skiny. U prodloužení a 1v3+ clutchů zase budou pršet Red Bully a nety od Tipsportu. Jakmile se daná událost stane, tak bude v chatu zveřejněn příkaz, který musíte napsat. Losování proběhne vždy po skončení následujícího kola, výherce si musí odměnu vyzvednout. Žádný limit na počet událostí není, takže čím víckrát se něco stane, tím častěji se bude losovat. Takže buďte pozorní!

Největším lákadlem pro diváky doma bude Twitch soutěž o parádní Flip Knife | Fade v hodnotě okolo 10 00 Kč. Pro zapojení je potřeba kdykoliv během víkendu napsat do chatu #jdemedofinale, čímž budete zařazeni do slosování. Výherce bude vylosován během pistolek druhé mapy nedělního finále. Tohle nepropásněte!

Divácké odměny v online části Tipsport CS:GO Praha
Divácké odměny v online části Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.