Přejít k hlavnímu obsahu

Odhalil komiks hlavní zápletku 4. sezóny? Známe celou pravdu

15. 9. 2022 | 09:10 Fortnite Spekulace
Kapitola 3 sezóna 4 je za rohem a poslední vydání komiksu Fortnite x Marvel: Zero War taktéž. Konečné číslo odhalí některé důležité události, včetně osudu Gena. O něm není v současné době známo mnoho podrobností. Každý ví, že je vůdcem Imagined Order, ale ve hře jsme s ním tu čest ještě neměli.
Nová sezóna ve Fortnite Paradise
Nová sezóna ve Fortnite Paradise
Zdroj: Epic Games

Osudná postava naštěstí bude odhalena velmi brzy. Mnoho důležitých podrobností bude pravděpodobně odtajněno právě v posledním vydání komiksu.

Kolem Gena se točilo několik velkých úniků ohledně pátého vydání komiksu. Ukazuje se však, že tyto úniky byly zavádějící. Ještě v pondělí 12. září mnoho z nich tvrdilo, že Geno v posledním vydání komiksu zemře. 

Jak bylo odhaleno před několika měsíci, Geno má dvě dcery, The Imagined a The Order. Imagined údajně zemře v posledním čísle spolu se svým otcem. Tyto úniky pocházely z jediné stránky komiksu, ale nevyprávěly celý příběh. Hráči a datamineři předpokládali, že tím příběh skončil, ale není tomu tak.

Hypex, nejoblíbenější leaker, přiznal svou chybu, když příliš brzy dělal ukvapené závěry. 13. září totiž sdílel další stránku komiksu, která odhalila zbytek příběhu. Namísto smrti se Genovi podaří přežít, přestože se dotkne nekontrolovaného Zero Pointu. Zdá se, že i jeho dcera The Imagined možná přežila.
 

Poslední vydání komiksu vyjde ve středu 28. září a do té doby můžeme očekávat ještě další úniky. Je však důležité říct, že některé z nich nemusejí být přesné. Stejně jako ten, který tvrdil, že Geno zemře.

Kdo si vydání zakoupí, obdrží exkluzivní loading screen. Vlastníte všech pět vydání? Získáte i  exkluzivní skin, který dosud nebyl odhalen! Mohl by to být exkluzivní outfit Gena? Jeho model postavy unikl v nedávno, takže je to určitě možnost.

Nová sezóna Fortnite začne v neděli 18. září a existuje šance, že se bude točit především kolem Gena. Ten stvořil jak The Imagined, tak The Order, které patří mezi nejdokonalejší postavy ve vesmíru. Vzhledem k tomu, že příští sezóna hry se jmenuje „Ráj“, mohla by nám potenciálně představit Genův ráj. V něm se nachází další stvoření, která má na svědomí.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.