Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS válcují domácí konkurenci. Na titul z Tipsport CS:GO Praha jim to ale stačit nemusí

15. 9. 2022 | 15:45 Counter-Strike 2 MČR
Vyřazovací část Tipsport CS:GO Praha buší na dveře, už v sobotu se tři nejlepší domácí celky utkají spolu s Bad News Eagles o titul. SINNERS nenechávají nic náhodě a aktuálně se připravují na bootcampu, odkud kromě tréninku odehrávají i turnaje. Mimo chystaného představení v Elisa Invitational mají za sebou několik zápasů s českými celky, ve kterých jsou neporaženi.
SINNERS na MČR 2021
SINNERS na MČR 2021
Zdroj: PLAYzone

S blížícím se LAN finále Tipsport CS:GO Praha je základní část Sazka eLEAGUE ideální na rozehřátí. SINNERS si první kola odložili, aby v rámci intenzivní přípravy před Prahou odehráli od 10. do 14. září hned čtyři kola po sobě. Nejvíce jim překvapivě zatopila Cryptova, zatímco se semifinalisty Tipsport CS:GO Praha, Dynamem Eclot a ENTERPRISE, si poradili hravě. Do tábora obou konkurentů tak vyslali jasný signál.

Jak jsme vás informovali včera, dle HLTV žebříčku se DNE a EP blíží SINNERS nejrychlejším tempem v historii. Takový ranking ale často nereflektuje přesnou aktuální formu. Pokud si však oba celky dělaly díky němu na hříšníky větší zálusk, tak je zápasy v Sazka eLEAGUE opět posadily zpátky na zem. SINNERS určitě nevytáhli všechny karty na stůl, DNE i EP však i přesto mají nad čím přemýšlet a vědí, na čem pracovat.

Úřadující mistři České republiky mají starosti úplně někde jinde. Vzhledem k tomu, že ENTERPRISE díky povedenému výkonu porazili Bad News Eagles v zápase o výhru skupiny A, tak se hříšníci v play-off musejí nejprve utkat s kosovským celkem, zatímco EP vyzvou Dynamo Eclot o druhý slot ve finále. Pro SINNERS bude semifinále takovým předčasným finále. Zatímco hráči nehovoří o žádné rivalitě, CEO Moritz Straube má naprosto jasno: „Je jen škoda, ze příběh bude končit takhle brzo, když je [o víkendu] STRAŠNĚ ROZSEKÁME.“

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.