Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá šance na přestup. Poslední letošní přestupové období je tady

15. 9. 2022 | 16:50 PUBG: Battlegrounds MČR
Po sedmi sériích letošní sezóny Vodafone MČR PUBG se dostáváme do fáze druhého přestupového okna. Kdo čekal na moment, aby si odnesl své vybojované hráčské body do jiného týmu, kde by rád pokračoval, se dočkal. Právě tento týden 14. až 21. září začnou škatulata.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Pátý ročník Vodafone MČR PUBG se skládá z deseti turnajových sérií. Více než polovina už je za námi, což znamená druhé přestupové období. Právě v tomto týdnu mohou hráči přestoupit se všemi svými body. Přestupové okno je to letos poslední, takže si tuto příležitost určitě nenechte ujít, pokud chystáte přesun.

O přestup je potřeba oficiálně zažádat skrze tento formulář. Čas mají hráči až do středy 21. září 23:59. Poté budou všechny transfery vyhodnoceny a aktualizována MČR klasifikace. Dočkáme se pikantních přesunů a větších změn v celkovém pořadí? Aktuální bodování celé sezóny můžete najít v oficiální tabulce.

Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.