Přejít k hlavnímu obsahu

Bad News Eagles jako favorit sázkařů. Skolí je domácí giganti?

17. 9. 2022 | 13:28 Counter-Strike 2 Preview
K jakémukoliv sportu pro řadu dospělých fanoušků neodmyslitelně patří sázení. Tipsport CS:GO Praha, odehrávající se o tomto víkendu ve Vodafone PLAYzone Areně, je tak skvělou příležitostí na nějaký ten tiket, pokud vám již bylo 18 let. Komu sázkaři nejvíce důvěřují?
Bad News Eagles
Bad News Eagles
Zdroj: PLAYzone

Víkendový program vypukne semifinálovými zápasy. Jako první půjdou do akce ENTERPRISE a Dynamo Eclot, což je pomyslný souboj o pozici domácí dvojky. Za favorita jsou vítězové základní skupiny A a přemožitelé silných Bad News Eagles. Kurz na EP ale postupně rostl. Nejedná se o jednoznačný zápas a DNE se určitě nedají odepisovat, čehož se sázkaři nebojí využít. Aktuálně je poměr vsazených tiketů na výhru EP 461 ku 123 na Dynamo Eclot. Mimo tipů na vítěze, oblíbenou příležitostí je i počet killů hvězdného h4rna.

U druhého semifinále je vývoj kurzů zajímavější. Bookmakeři do role mírného favorita pasovali SINNERS, ale sázkaři mnohem více věří účastníkům posledního Majoru z Bad News Eagles. Celkový počet tiketů na výhru orlů je 555 ku 148, takže není divu, že se původní kurzy srovnaly a ze čtveřice semifinalistů jsou BNE už největším favoritem na výhru svého duelu. Málokoho zřejmě znepokojuje jejich prohra ve skupině a desítky sázkařů věří i čisté výhře 2:0. Stejně jako u prvního semifinále, i tady se hojně sází na to, že uvidíme tři mapy.

Na výběr jsou i příležitosti na výhru celého turnaje. Není divu, že i sem promluvila důvěra sázkařů v kvality Bad News Eagles. Druzí v pořadí se nacházejí SINNERS, což naznačuje, že právě druhé semifinále by mohlo být předčasným finále. Nejvyšší kurz je vypsaný na Dynamo Eclot. Ačkoliv takovými outsidery v sobotu nebudou, na rozdíl od ENTERPRISE nemají na kontě skalp BNE, což je důvod propadu kurzu. Nabídka je hodně pestrá a chybět nebudou ani live sázky. Každý si u Tipsport CS:GO Praha jistě vybere to své.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Kdo vyhraje podle Tipsportu?
 Kosovo Bad News Eagles2.10
 Česká republika SINNERS3.00
 Slovensko ENTERPRISE3.75
 Česká republika Dynamo Eclot7.50
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.