Přejít k hlavnímu obsahu

Český mistr Jarla nezůstává pozadu! Kdo všechno doplní poslední finále?

16. 9. 2022 | 14:30 Hearthstone MČR
V letošním roce dáváme pomalu sbohem pravidelným turnajovým sériím. Poslední kvalifikace byla na programu ve čtvrtek a my díky ní známe složení posledního sériového finále.
Kvalifikace Vodafone MČR Hearthstone
Kvalifikace Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Nejvíce sledovaným hráčem je vždy Jaromír „Jarla“ Vyskočil. První kvalifikace se nezúčastnil, ale i přes jistotu postupu na finále Vodafone MČR Hearthstone si tu druhou nenechal ujít. Ve hře je totiž 1. místo v bodování. Jarla sebral Norwisovu hozenou rukavici a oba hráči si to o prvenství rozdají na finále série.

Tím, kdo Jarlovu účast nejvíce odnesl, je Ondřej „supermozek“ Svoboda. Na úřadujícího mistra ČR nestačil ve čtvrtfinále a kvůli tomu jej od postupu na MČR dělí 20 bodů. Spoléhat se tedy bude muset na Last Call.

Jistotu postupu na finále Vodafone MČR Hearthstone má také Vojtěch „Crtk“ Dluhoš. Jeden z objevů letošní sezóny si touto kvalifikací pojistil 3. místo v žebříčku, což je krásný úspěch reprezentanta Ravage Esport.

Největší radost ze čtvrteční kvalifikace má určitě Václav „Couchees“ Kubíček. Semifinalista Vodafone Midseasonu skolil vimluka, davidka a Marimbu, díky čemuž na finále série ani sezóny chybět nebude. Pojistil si tím totiž 10. místo v MČR bodování, na vyvrcholení čtvrté série však může vylétnout ještě výše.

Složení sériového finále uzavřel hráč s přezdívkou párekk. Ten letos nechyběl na jediné kvalifikaci a na poslední pokus se mu podařilo uspět. Streamované klání bude krásnou odměnou za dlouhodobé snažení.

Účastníci posledního finále série:
 Česká republika Norwis Česká republika Jarla
 Slovensko majsssster Česká republika Crtk
 Slovensko JoŽo Česká republika Couchees
 Česká republika TazerX Česká republika párekk
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Štítky: MČR, hearthstone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.