Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerce se podařilo zachytit narození roztomilých štěňátek v živém vysílání

17. 9. 2022 | 14:30 Lifestyle
Streamerka Endingtag zachytila v živém vysílání příchod malých chlupáčů na svět. Zpočátku tento zajímavý okamžik vyvolal u streamerky úzkost, nakonec ji ale vystřídalo nadšení a vše nakonec dobře dopadlo.
Porod štěňat v živém vysílání
Porod štěňat v živém vysílání
Zdroj: Twitter.com

Streamerce „Endingtag“ se v přímém přenosu v jejím pokoji narodilo šest štěňat. Zpočátku kameru namířila na psa a ptala se, co se děje. Jakmile však rozpoznala znamení, odvrátila kameru streamu od situace s porodem a šla ihned pomoci.

Streamerka celý tento proces komentovala a zároveň se snažila co nejlépe svému pejskovi pomoci s porodem. Navzdory počátečnímu stresu pomáhala porodit šest krásných malých štěňátek, vše v přímém přenosu na jejím Twitchi.

Krátce poté Endingtag ukončuje stream, aby se mohla zaměřit na péči o novorozená štěňátka. Informace o malých chlupáčích postupně aktualizovala na svém Twitter účet, aby její fanoušci byli stále v obraze.

Ve svém posledním příspěvku zmínila, že dary, které jí v budoucnu na streamu pošlou, půjdou všechny na zabezpečení těchto malých štěňátek. 

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Zajímavosti