Přejít k hlavnímu obsahu

Z Prahy do Ria? Na Major si věříme, hlásí juanflatroo

19. 9. 2022 | 13:49 Counter-Strike 2 Rozhovor
První turnaj před fanoušky a první turnajové vítězství. Tipsport CS:GO Praha byl pro Bad News Eagles speciální turnaj. Před kvalifikačním RMR na brazilský Major perfektní naladění. „Potřebovali jsme zlepšit sebevědomí, cítíme se dobře,“ hodnotí náladu v týmu Flatron „juanflatroo“ Halimi po triumfu.
Vítězní Bad News Eagles
Vítězní Bad News Eagles
Zdroj: Flatron "juanflatroo" Halimi

Ve finálové BO3 sérii byl nejlépe střílejícím hráčem svého celku, stal se tahounem svého týmu. Flatron „juanflatroo“ Halimi odehrál parádní turnaj a svůj výkon korunoval v boji o titul.

„Potřebovali jsme confidence boost a dostali jsme jej. Cítíme se celkem dobře,“ popsal své pocity bezprostředně po finále kosovský střelec, který na konci zapsal skóre 44/30.

Pro Bad News Eagles bylo Tipsport CS:GO Praha obrovsky důležitou soutěží. Vítězství na LAN, zkouška před fanoušky a porce pozitivních pocitů před RMR.

Bad News Eagles čeká vrchol sezóny na Maltě, kde se porvou o postup na Major do Brazílie. „Po odjezdu z Prahy budeme několik týdnů na bootcampu, kde se budeme připravovat na RMR. Snad uděláme dobrý výsledek,“ doufá Halimi.

Pokud se BNE podaří postoupit do Ria, zúčastní se hned druhého Majoru v řadě. „Věříme si. Každý den trénujeme, málokdy si bereme den volna. Dáváme do tréninku co nejvíc úsilí,“ mluvil juanflatroo o tréninkovém tempu svého týmu. „Myslím si, že se nám to podaří,“ doplnila hvězda „Orlů“.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).