Přejít k hlavnímu obsahu

Dosáhl mety 12 000 MMR a prohlásil, že končí! SabeRLight- má důležitější cíl

20. 9. 2022 | 10:00 Dota 2 Zajímavost
Hvězda týmu TSM všechny překvapila svým proslovem po dosažení 12 000 MMR ve hře Dota 2. Fanoušci jsou zklamaní, zároveň mu ale drží palce.
SabeRLight- hvězda TSM
SabeRLight- hvězda TSM
Zdroj: Twitter.com

Jonáš „SabeRLight-“ Volek, jakožto offlaner týmu TSM, je jedním z nejvýše postavených hráčů na profesionální Dota 2 scéně. Již před dvěma lety dosáhl na 11 000 MMR a tento rok v únoru to posunul ještě o stupeň výš, když dosáhl na 12 000 MMR. Takový výkon dokázalo do této doby předvést pouze 5 dalších profesionálních hráčů. 

Jonáš tohoto milníku dosáhl opět 18. září. Jelikož ale není úplně jednoduché se na této úrovni udržet, svým projevem některé fanoušky pobouřil. Proslov můžeme vidět v příspěvku níže.

Byl to dobrý běh a myslím si, že jsme si všichni užili spoustu legrace, to je to, na čem záleží. Vážím si toho, že tu jsou všichni se mnou. Bylo to opravdu skvělé,“ podotkl ke konci svého streamu v epickém proslovu, režírovaném samotným Michaelem Bayem. Fanoušky ale pobouřil na úplném konci proslovu, kdy všechny obeznámil se svým novým cílem. 

Musím jít trénovat na TI, na které se připravuji již 5 let, abych ho jednou vyhrál. Nebudu opakovat chyby minulého roku a tentokrát to tam jedu vyhrát!“ uvedl pro PLAYzone. „Toto je moje sbohem, uvidíme se se všemi na TI!“ Okamžik, kterého se všichni jeho fanoušci báli, nastal. Jonáš na nějakou dobu končí se streamováním, aby se mohl věnovat tréninku na TI. Neuvidíme ho tak sice na obrazovce Twitche, s radostí si ale počkáme na to, až ho uvidíme na pódiu TI přebírat zlatou medaili.

Štítky: DotA 2, TSM, SabeRLighT