Přejít k hlavnímu obsahu

Zase o krok blíže k VALORANT Mobile! Na internet unikla hrstka nových obrázků

19. 9. 2022 | 17:27 VALORANT Gaming
Že populární FPS online střílečka VALORANT dorazí také na mobilní zařízení není novinkou. Naopak je to dlouho očekávaná událost, která podle všeho přešla do nové fáze. Vypadá to, že hra je nyní v testovacím procesu. Právě díky tomu unikly střípky z toho, co nás čeká.
VALORANT Mobile
VALORANT Mobile
Zdroj: Sociální sítě

Účet fanoušků zveřejnil na Twitteru sérii uniklých obrázků nevydaného titulu VALORANT Mobile, včetně toho, co vypadá jako přihlašovací obrazovka a lobby do hry. Další leaker, pod přezdívkou DannyINTEL, také sdílel nějaké informace o hře a tvrdil, že hráči byli pozváni, aby ji soukromě otestovali.

Abychom si shrnuli, co je nového, přihlašovací obrazovka a lobby menu se příliš neliší od originálního VALORANTu na PC. Oba mají podobné barvy a logo Riot Games. Existují však některé pozoruhodné rozdíly, včetně poměru stran.

Uživatel DannyINTEL ale sdílel některé zajímavější detaily. Zveřejnili snímek obrazovky hry, která je k dispozici na zařízeních se systémem Android a je označena jako 16+. Samostatný snímek obrazovky části More info ve hře také uvádí: „Toto je rozpracovaný prototyp a máte povinnost nesdílet žádné informace s nikým mimo Riot nebo ostatní účastníky F&F.“ Přesto se veřejnost k pár věcem dostala.

Zatímco hráči věděli, že Riot již nějakou dobu pracuje na mobilní verzi VALORANTu, toto je první informace, která naznačuje, že vývojáři hru testují. To pravděpodobně znamená, že hra by mohla brzy přejít do fáze alfa.

Toto navíc není první únik informací o hře. V dubnu unikly některé obrázky a krátké herní video. Datum vydání ale stále není znám.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.