Přejít k hlavnímu obsahu

Úniky prozrazují, že jezdit na praseti rozhodně nestačí!

21. 9. 2022 | 18:46 Fortnite Zajímavost
Nejnovější únik odhaluje novou funkci, na které Epic Games pracuje. Zvířata hrála v posledních několika sezónách velkou roli a hráči na nich nyní mohou dokonce jezdit. Zdá se však, že to Epicu nestačí.
Létající zvířata
Létající zvířata
Zdroj: Epic Games

Tato uniklá funkce je neuvěřitelná. I když v současné době není známo, kdy přesně jí Epic Games do hry přidá, bude to každopádně úžasné. Hypex, nejpopulárnější Fortnite leaker, nedávno odhalil, že Epic Games pracuje na létajících zvířatech. Podle oblíbeného leakera budou moci hráči používat tato zvířata k rychlému pohybu po ostrově.

Ve hře již máme létající zvířata, konkrétně ptáky od kapitoly 2. Pokud ptáka zabijete, získáte maso na healování a pokud potkáte zlatou nebo fialovou vránu, zaručuje i zbraň příslušné rarity. Hypex také odhalil možnost využívat boosty u létajících zvířat. Bude to podobné jako u vlků a kanců a umožní zvířatům pohybovat se mnohem rychleji na úkor energie.
 

Šestá řada druhé kapitoly dramaticky rozšířila divokou přírodu a přidala žáby, vlky, kance, slepice a dravce. Kapitola 3 sezóna 3 nám přinesla možnost na zvířatech jezdit. Na rozdíl od vozidel jsou vlci a kanci neuvěřitelní pro pohyb v různých typech terénu. Poslední sezóna mírně změnila divokou přírodu a my si nyní můžeme třeba hladit zkrocená zvířata.

Přidání možnosti přímo na zvířatech i létat otevírá i mnoho možností pro nové další spolupráce. Přidání draků z Game of Thrones nebo House of Dragons by tak nebylo úplně od věci.

Štítky: Fortnite leaks
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.