Přejít k hlavnímu obsahu

Jak porazit nepřítele? 4 nové taktiky, o kterých nejspíš ještě nevíte!

23. 9. 2022 | 07:00 Fortnite Tutorial
Aktuální sezóna je stále čerstvou novinkou a my tak pořád zjišťujeme, jak co nejlépe přemoci soupeře a vyhrávat zápasy. I když existuje mnoho návodů na zlepšení, my jsme pro vás prozkoumali ty nejnovější a téměř neznámé.
Slide ve Fortnite
Slide ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Epic Games s vydáním této sezóny vylepšili klouzání. Jeho mechanika byla do hry poprvé přidána v první sezóně třetí kapitoly a stále se těší značné popularitě. Nejnovější aktualizace to však ještě vylepšila. Nyní můžeme pomocí kluzáku eliminovat nepřátele. Nová sezóna přinesla tzv. Slide Kick. Tato novinka nám umožňuje srazit nepřátele při klouzání. V boji se jedná o další velmi účinný nástroj.

Chrome chest
Chrome chest
Foto: Epic Games

Aktuálně máme ve hře tři různé typy truhel. Obyčejná truhla poskytuje náhodný loot, zatímco vzácná truhla vyhazuje epické či legendární zbraně. Nově jsou ve hře i Chrome truhly, které obsahují jednu z přidaných zbraní EvoChrome. Získat je lze i pouhou přeměnou běžných truhel na Chrome truhly. Jednoduše na běžnou truhlu hoďte Chrome Splash a voilá.

Trezor
Trezor
Foto: Epic Games

O trezorech od nás již víte. Běžné bezpečnostní schránky vyžadují k odemknutí jeden klíč, zatímco trezory s vysokým zabezpečením vyžadují klíče hned dva. Obejít zabezpečení je však snadnější než by se zdálo. Hoďte na sebe Chrome splash a prostě stěnou trezoru projděte.

Zbraně EvoChrome
Zbraně EvoChrome
Foto: Epic Games

Zbraně EvoChrome zvyšují svou raritu podle toho kolik olověných kulek nadělíte soupeři. Naštěstí lze EvoChrome Shotgun a Burst Rifle vylepšit i střílením do divoké zvěře a NPC. Tímto způsobem můžete mít vyšší raritu velmi rychle a na protivníka nastoupit v plné polní.

Se sezónou se teprve sžíváme, a tak vám rady snad přijdou vhod ve vaší cestě k co nejvyššímu počtu winů. Nejlépe těm korunkovým.
 

Štítky: Fortnite, tutoriál
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.