Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí streameři přijímají All Stars výzvu. Podaří se jim dobýt Řecko?

22. 9. 2022 | 13:20 League of Legends Zajímavost
Z vítězů národních a regionálních kvalifikací bylo vytvořeno šest týmů, na které čeká slunný ostrov plný IRL výzev a pořádného LoLka. Tým Česka a Slovenska se probojoval mezi nejlepší šestici, takže na řeckém ostrově jej čekají boje jak na Riftu, tak i mimo něj.
All Stars Adventure
All Stars Adventure
Zdroj: League of Legends

All Stars Adventure je speciální turnaj pro influencery. Do finále se probojovala šestice týmů a mezi nimi je sestava českých a slovenských streamerů. Finále prvního ročníku se koná ve vile na ostrově Sifnos od 21. do 26. září. Zde musí influenceři prokázat své dovednosti a znalosti nejen na Summoner's Riftu, ale také v reálných výzvách. Zápasy v League of Legends startují ve čtvrtek od 18 hodin. Streamovat budou všichni účastníci, za „Team Česko“ nastoupí hvězdy jako Charmie, Artix, XOKaja, RobDiesALot a Koki.

Mimo slunce, moře a spousty nových přátel si naši influenceři zahrají proti reprezentantům ostatních zemí, česko-slovenská pětice tak bude potřebovat vaši podporu. Na řeckém ostrově jsou totiž také týmy Maďarska, Rumunska, Polska, Srbska a také Řecka s Kyprem. Rozhodně jsou stejně nabité jako sestava česká.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.