Přejít k hlavnímu obsahu

Druhé přestupové období a velké změny. Jak se změnilo průběžně pořadí?

22. 9. 2022 | 17:13 PUBG: Battlegrounds MČR
Druhé a zároveň poslední přestupové období Vodafone MČR PUBG je u konce. Oproti tomu prvnímu proběhlo více přestupů, odhalily se nám tak potenciální soupisky pro samotné finále sezóny. Největší změny proběhly v týmech FADEE Gaming a Girl Lovers, které mezi sebou vyměnily rovnou polovinu týmu. Co dalšího přestupové období přineslo?
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Do konce kvalifikačního cyklu zbývají pouze tři poslední série, začíná tak jít do tuhého. Týmy měly poslední šanci si promíchat sestavu bez bodových postihů, špička však zůstává beze změn.

Nejzajímavější změny se týkají dvojice celků FADEE Gaming a Girl Lovers. Ve FADEE Gaming vedle Kojota a ByFrydaye uvidíme Klimsona a cresse, což je na papíře velice zkušený celek, který může ohrozit i ty nejlepší. FADEE však prozatím patří 11. místo, postup tak tým nemá jistý a uvidíme, jak se mu bude dařit.

Girl Lovers naopak k Duffovi vítá E1dama a Marba, navíc sem putuje i zahraniční hráč Dazz. Tento tým aktuálně zaujímá 16. místo tabulky, a to s minimálním bodovým náskokem. Hráči tak s novými posilami musejí zabrat, nemají dostatečný čas na rozehrání, avšak využít mohou i zahraniční zkušenosti.

Nově se na listině volných hráčů objevuje aveiRik a LOLAN, kteří opouští Forza Ragazzi, resp. NecroRaisers. Pro některé týmy tak může jít v rámci zisku MČR bodů o zajímavé alternativy. Cíl dostat se do postupující šestnáctky vyhlásili i Infactus Gaming se dvěma novými tvářemi a Team Meliora se zkušeným dodiiikkem.

V MČR bodování je nejúspěšnější Cryptova, která s náskokem více než 600 bodů vede před Dark Tigers. Opačná situace je na druhé polovině tabulky. Mezi 14. až 17. místem je rozdíl pouze 48 bodů, do bojů o postup však mohou promluvit týmy na 19. až 20. místě, překvapit však můžou i další, v případě 3 vítězství v sériích si týmy mohou zapsat až 1050 bodů. Všechny změny jsou zaznamenány ve veřejné MČR tabulce.

Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!