Přejít k hlavnímu obsahu

Rappeři proti fotbalistům! CS:GO legendy si pozvali elity jiných oborů

23. 9. 2022 | 09:27 Counter-Strike 2 Zajímavost
Showmatche jsou hlavně pro zábavu, na pořádnou porci se fanoušci mohou těšit dnes večer. Bývalé ikony Natus Vincere si pozvali elitní fotbalisty a ukrajinské hudební umělce, aby formou charity podpořily Ukrajinu. V základu se bude hrát o necelých 300 tisíc korun, o ještě větší porci na Ukrajinský charitativní fond se mohou postarat samotní diváci.
Oleksandr Zinchenko
Oleksandr Zinchenko
Zdroj: @zinchenko_96

Na tradičních mapách Dust II, Inferno a Mirage se od 18:30 utkají dva ryze ukrajinské týmy. Jednu sestavu z různých odvětví poskládal Ioann „Edward“ Sukhariev, o tu druhou se postaral Yegor „markeloff“ Markelov.

Kromě souboje dvou někdejších spoluhráčů se nostalgici mohou těšit i na Arseny „⁠ceh9⁠“ Trynozhenka, který se přídá k Edwardovi. Jediným aktivním hráčem je teprve 18letý Daniil „headtr1ck“ Valitov, ještě nedávno hráč NAVI Junior. Zbytek soupisky tvoří dva ukrajinští rappeři, KYIVSTONER a Lil Morty.

Legendární sniper z dob CS 1.6 se ukáže v akci po čtyřech letech a hned si zahraje se známými fotbalisty. Oleksandr Zinchenko z Arsenalu je známý svoji láskou pro hraní CS:GO, vedle něj se představí Evgen Konoplyanka. Sestavu doplňuje dotař Bogdan „Iceberg“ Vasylenko a aktivní hráč Stefan „1mpala“ Ailazian.

Sledovat showmatch můžete na Twitch kanále ceh9. Za jakýchkoliv okolností se odehrají všechny tři mapy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.