Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS jako na houpačce. Prokáží lepší formu na důležité BLAST kvalifikaci?

23. 9. 2022 | 16:09 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS se po neúspěšné kvalifikaci na EU RMR opět pouštějí do nekonečného kolotoče menších evropských turnajů. Výsledky s novou posilou zatím nejsou ani zdaleka přesvědčivé, což podtrhl domácí neúspěch na Tipsport CS:GO Praha. V jedné ze soutěží ale vzplál plamen naděje, který by hříšníci rádi potvrdili o tomto víkendu za doprovodu našeho streamu.
SINNERS na Tipsport CS:GO Praha
SINNERS na Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Evropské výkony SINNERS jsou po letní přestávce jako na houpačce. Kvalifikace na EU RMR jim nevyšla, ve Flow FiReLEAGUE vypadli v prvním kole, ve swissu Elisa Invitational Fall mají skóre 0-2 a první prohru zaznamenali i ve skupině ESL Challenger League. Nadějí je však druhý turnaj ze série CCT Central Europe.

Po sérii proher z různých turnajů zde totiž hříšníci zaznamenali tři výhry v řadě, díky kterým opanovali swiss a čeká na ně play-off. Postupně zaznamenali skalp EYEBALLERS, los kogutos a Into The Breach, což je přesně úroveň, kterou by měli zvládat. V play-off se je budou snažit doplnit eSuba a ENTERPRISE.

V pátek ovšem startuje další z důležitých soutěží. TWR European Masters je přímou cestou do ekosystému BLAST Premier, z osmi účastníků ale může postoupit pouze jeden. Jednoznačným favoritem jsou MOUZ, které mají SINNERS přímo ve své skupině. Vedle nich se ale nachází méně zdatnější celky ONYX a Nexus.

Pokud se hříšníci chtějí vytáhnout a ukázat, že se postupně hrabou z výsledkové krize, tak je páteční skupina ideální příležitostí. ONYX i Nexus Gaming jsou přesně týmy, na kterých by se mohli nastartovat – a třeba si vybojovat i hvězdný souboj s Davidem „frozen“ Čerňanským. Případné play-off se odehraje v neděli.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.