Přejít k hlavnímu obsahu

Do konce sezóny zbývají už jen tři kvalifikace. Ta další na vás čeká v pondělí

26. 9. 2022 | 10:30 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Poslední přestupové období je u konce a karty jsou jasně rozdány. Nyní už každý moc dobře ví, kolik bodů potřebuje uhrát, aby se dostal na finále sezóny. Vodafone MČR PUBG nabídne ještě tři turnajové série, tak si nenechte ujít kvalifikaci té následující tradičně v pondělí.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Přestupové období lehce promíchalo pořadím, stále se však nezměnilo nic na faktu, že kolem spodních postupových pozic je pořadí extrémně vyrovnané. Uspět stále může celá řada týmů nad i pod čarou, každý bude chtít v následujících kvalifikacích získat každý jeden bod. Fanoušci se tak mají na co těšit!

Osmá letošní série vypukne v pondělí 26. září. V kvalifikaci najdeme místo naprosto pro každého, stačí jen složit čtyřčlenný tým a jít do akce. Nejlepších šestnáct týmů postoupí na finále o extra body a prize pool.

V našich turnajích se sbírají body za umístění v dané hře a za počet killů. Ať už záříte spíše týmovou strategií, nebo naopak vyhledáváte živé cíle, tak je pondělní turnaj Vodafone MČR PUBG právě pro vás. V jedné lobby se potká vždy jen 16 týmů, čím lépe se umístíte, tím větší šance máte na body do MČR žebříčku.

Místo se najde opravdu pro každého, všichni museli nějak začínat. Na programu budou dva Miramary a tři Erangely, takže pokud budete mít svůj šťastný den, tak třeba právě i vy postoupíte do finále této série!

Harmonogram nejbližších turnajových sérií:
DatumTurnaj
Pondělí 26. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #8
Úterý 27. září od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #8
Pondělí 3. října od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #9
Úterý 4. října od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #9
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: PUBG, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.