Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE čeká slavný soupeř. Bez Blytze se postaví OG s Neofragem

28. 9. 2022 | 12:42 Counter-Strike 2 Preview
Swiss část druhého turnaje CCT Central Europe dopadla pro české a slovenské týmy na jedničku. Do play-off to dotáhli SINNERS, ENTERPRISE i eSuba. Ve středu a ve čtvrtek všichni postupně vykročí do pavouka, nejvíce očekávaný je ale zápas ENTERPRISE. Vyzvou totiž světoznámý tým OG, kde od léta působí také česká superstar Adam „NEOFRAG“ Zouhar.
Aktuální CS:GO sestava ENTERPRISE
Aktuální CS:GO sestava ENTERPRISE
Zdroj: ENTERPRISE esports

Rozlosování vyřazovací části provázel menší kontroverze, protože organizátoři zprvu nenastavili seedování správně. Do play-off totiž přijalo pozvánku jen sedm týmů a ze swissu tedy muselo postoupit netradičně devět celků. Tím šťastlivcem se záporným skóre se stali ENTERPRISE. Po akceptování zpětné vazby bylo všechno napraveno, po čemž všichni účastníci ale obdrželi jiného soupeře do prvního kola pavouka.

Největším favoritem na titul jsou OG, se kterými se na úvod měla utkat eSuba. O velký šlágr ale přišla, místo toho si se třináctým nejlepším týmem světa zahrají ENTERPRISE. Jde totiž o souboj nejvýše a nejníže nasazeného týmu play-off. Pro hráče EP bude takové střetnutí svátkem, bohužel do něj ale nenastoupí v kompletním složení. Raul „Blytz“ Gligor cestuje na svatbu své sestry, zastoupit jej tak musí kouč Rasmus „SandeN“ Sanden. Ten však ještě před půl rokem hrál aktivně a byl dokonce jediný zápas od Asia RMR.

Šlágr ENTERPRISE proti OG s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem je naplánován na středu 16:00. Ještě před ním ale jde do akce eSuba, která se postaví posílené sestavě Entropiq. Vůbec poprvé se s ruskou sestavou představí bývalý hráč Finest, Guy „anarkez“ Trachtman. SINNERS jako jediní půjdou do boje až ve čtvrtek po poledni, kdy se v duelu dvou neporažených týmů ze swissu utkají proti makedonské sestavě BLUEJAYS.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.