Přejít k hlavnímu obsahu

Ovládneš s kamarádem hřiště? Závěrečný Rocket League turnaj již v pondělí!

24. 10. 2022 | 09:52 Rocket League Turnaj
Komunitní DELL série se vrací na scénu. Jedním z turnajů, který si hráči v říjnu mohou zahrát, je sportovní pecka Rocket League! Předvedeš svůj skill v rámci různých akrobatických kousků, či svého protivníka přechytračíš v lepší taktice? Zapojit se máš možnost již v pondělí, neváhej a přihlas se do turnaje i ty!
DELL Rocket League turnaje
DELL Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone

Značka DELL je předním hráčem na poli informačních technologií, kromě toho nese punc kvality a je známá po celém světě. Nabídka této společnosti je vskutku široká, pro hráče mohou být zajímavé například notebooky Dell Inspiron Gaming.

Společně jsme si pro vás s touto proslulou značkou připravili čtyři turnaje ve hře Rocket League, hráči si v každém turnaji zahrají o 1 250 Kč, celkově se tak hraje o krásných 5 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

Tentokrát na hráče čekají turnaje ve 2v2 formátu. Každá bitva potrvá pět minut, v BO3 formátu v rámci single elimination bracketu. V sérii se hráči podívají na dvě mapy: DFH Stadium a Mannfield.  Na účastníky již tradičně bude čekat peněžní odměna ve výši  5 000 Kč, žádnou měsíční sérii však nečekejte, každý turnaj má vlastní dotaci 1 250 Kč, která se rozdělí mezi nejlepší dva celky. Budeš jedním z nich právě ty?

Výhra v turnaji:

V každém turnaji si nejlepší rozdělí peníze následovně:

1. místo:  750 Kč
2. místo:  500 Kč

DELL Rocket League turnaje
DELL Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram DELL Rocket League komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pondělí 3. října od 18:00DELL Rocket League 2v2 komunitní turnaj #1
Pondělí 10. října od 18:00DELL Rocket League 2v2 komunitní turnaj #2
Pondělí 17. října od 18:00DELL Rocket League 2v2 komunitní turnaj #3
Pondělí 24. října od 18:00DELL Rocket League 2v2 komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!