Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch obnovuje odběry fanouškům Ninji. Ten už ale není partnerem

2. 10. 2022 | 15:01 Lifestyle
Twitch stále automaticky obnovuje fanouškovské odběry kanálu Ninji, ačkoliv už není partnerem na platformě. Podle Twitche se jedná o obrovský omyl a peníze budou ihned vráceny.
Ninja řeší situaci o obnovování odběru s Twitchem
Ninja řeší situaci o obnovování odběru s Twitchem
Zdroj: Twitch.tv

Přesně 1. září se Tyler „Ninja“ Blevins rozhodl „zmizet“ ze sociálních sítí. Téměř všude si zatemnil své profilové fotky a o několik minut později dokonce přišel i o partnera na Twitchi, jelikož mu zmizelo tlačítko pro odběr. Fanoušci si tímto domysleli, že nejspíše přechází na YouTube Gaming.

O měsíc později si fanoušci, kteří měli odběr u Ninji na Twitchi, stěžovali, že se jim odběr obnovil, ačkoliv už odběr samotné tlačítko nemá. Znamená to tedy, že jim Twitch strhl peníze, které ale nešly na podporu Ninji.

V příspěvku výše si můžeme všimnout, že si na situaci stěžují i velcí YouTubeři. Obnovením odběru se zabývá mnohem více populárních tvůrců, kteří ihned kontaktovali Twitch.

Twitch se sice podle reakce od Matte Schultze vyjádřil tak, že se situací nic nemohou udělat, po několika hodinách však oznámil, že předplatné bylo obnoveno omylem a všem fanouškům budou co nevidět vráceny peníze.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Ninja, Twitch