Přejít k hlavnímu obsahu

Povedený skin přežvýkavce můžete získat dříve, než přijde do shopu. A to zdarma!

2. 10. 2022 | 12:36 Fortnite Tutorial
Společnost Epic Games vydala povedený trailer, který odhaluje novou spolupráci. Skinem vývojář hráče rozhodně mile překvapil.
Goat skin ve Fortnite
Goat skin ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Goat Simulator 3 vyjde na Epic Games Store, a proto jej také propagují. A to i ve Fortnite. Každý, kdo si hru nyní předobjedná, získá skin Goat do Fortnite zdarma. Simulátor má vyjít 17. listopadu 2022. Videohra bude k dispozici na Xbox Series X/S, PlayStation 5 a na PC prostřednictvím obchodu Epic Games Store.

Hlavní postavou hry je koza jménem Pilgor, na které je založen právě skin do Fortnite. Pilgor je hlavním protagonistou série a jeho životním cílem je způsobovat blázinec po celém světě.

Chcete-li získat tento veselý skin, navštivte Epic Games Store. Videohra stojí 29,99 dolarů, což je na české koruny přibližně 700, ale zatím se jedná pouze o předobjednávku. To znamená, že ji nebudete moci hrát, dokud nevyjde.

Společnost Epic Games uvedla, že přežvýkavce si budeme moci koupit později i v item shopu. Vzhledem k tomu, že hra vyjde v listopadu, můžeme očekávat vydání skinu během posledních týdnů kapitoly 3 sezóny 4.

Bohužel se zdá, že i když bude hra i pro konzole nové generace, tak v předprodeji pro konzole dostupná není. Hru, a tím pádem i skin, tak nyní získají jen ti z vás, kteří si koupí Simulátor v předprodeji na PC nebo notebook.

Spolupráce bude trvat jen omezenou dobu a po jejím vypršení nebude možné skin získat zdarma. Pokud se vám nechce trolit s kozou celý svět, určitě vyjde levněji si na skin počkat až bude v obchodu. Předpokládá se, že bude prodáván za 1 200 Vbucks, tedy zhruba 200 korun.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.