Přejít k hlavnímu obsahu

FortniteMares přinesou do hry skiny vytvořené samotnými hráči

4. 10. 2022 | 07:00 Fortnite Update hry
Fortnitemares 2022 byly oficiálně oznámeny a my tak známe už i dva tematické skiny, které máme potvrzené již z jara letošního roku. V květnu vývojář totiž oznámil vítěze letošního konceptu a konečně nastal čas, aby se tyto dva skiny dostaly do hry.
Fortnitemares 2022 se vrací 18. října
Fortnitemares 2022 se vrací 18. října
Zdroj: Epic Games

Pro neznalé, Fortnitemares je každoroční událost pořádaná společností Epic Games v jejich vlajkové hře Fortnite. Akce oslavuje svátek Halloween a letošní oslavy vypuknou už 18. října. Čekají nás mimo jiné dva výherní skiny Concept Royale 2022, tedy postavy Glare a Sorrow. I když podrobností o události zatím moc zveřejněno není, příchod skinů je potvrzen.

Koncept Glare navrhl @Dreowings, 19letý samouk. Toto je jeho první návrh, který se dostává do hry. Druhý koncept skinu The Sorrow navrhl @kitsunexkitsu, 22letý umělec, který je v komunitě již známý pro své minulé návrhy. Je tvůrcem oblíbených skinů Charlotte a Marigold.

Přestože byl příchod obou skinů do hry potvrzen, zatím neznáme jejich cenu. Kromě nich se dočkáme i mnoha nových a doposud neznámých strašidelných outfitů. Epic Games je velmi proaktivní, pokud jde o zapojení komunity, a přeměna konceptů vytvořených uživateli na skiny do hry je toho důkazem.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.