Přejít k hlavnímu obsahu

Otevírání drahé kapsle nevyšlo. Streamer přišel o 300 tisíc, o pole vedle byl jackpot

5. 10. 2022 | 08:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Twitch streamer ohnePixel patří mezi nejznámější jména v oblasti obchodování se skiny. Nedávno dostal štědrý donate v podobě kapsle, jejíž cenovka je okolo tří set tisíc korun, a otevřel ji. Bohužel však vytočil velmi levnou samolepku, přičemž kdyby se kolo zastavilo o jedno jediné pole dříve, mohl vydělat obří balík!
ohnePixel
ohnePixel
Zdroj: YT: ohnePixel

V CS:GO není obvyklé otevírat extrémně drahé kapsle. Důvody jsou prosté - jejich cenovka neustále stoupá a co víc, je to risk. Obrovský risk.

24letý streamer ohnePixel se ale rozhodl tuto pomyslnou bariéru prolomit a naplánoval „otevíračku“ extrémně drahé a vzácné kapsle EMS Katowice 2014 Legends, která stojí okolo 300 tisíc korun. 

Jak to ale bývá, ne každý den je posvícení. Tisíce diváků sledovalo, jak odborníkovi na skiny padla obyčejná modrá samolepka NiP, která sice stojí krásných 7 tisíc korun, ale v porovnání s cenovkou kapsle je to opravdu velký prodělek.

Streamer kapsli dostal jako dar, byl tedy zřejmě smířen s tím, že na této akci pravděpodobně prodělá. Jedna věc ho ale  určitě musela zamrzet - o pouhé jedno pole vpravo se totiž nacházela samolepka týmu TITAN, která má aktuálně hodnotu neuvěřitelných 1,5 milionu korun. Tomu se opravdu říká smůla.

Štítky: skiny, CS:GO
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.