Přejít k hlavnímu obsahu

Nejdou mi emotikony! Darují mi příliš odběrů, zlobí se Amouranth

6. 10. 2022 | 08:31 Twitch
Internetová celebrita Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa se potýká s unikátní situací. Jelikož obdržuje obří množství darovaných odběrů, nemůže používat na svém kanále emotikony. Její popularita podle ní možná narušila web a hvězda OnlyFans tak hledá odpovědi.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch

Amouranth je dnes jednou z nejpopulárnějších streamerek na internetu. V cestě za korunou především díky svému lechtivému obsahu porazila jména jako Valkyrae nebo Pokimane, a momentálně se jí neskutečně daří. Jen za poslední měsíc získala skoro 100 tisíc nových odběratelů.

Zdá se, že její úspěch způsobil na platformě jakousi chybu, protože žádné z jejích emotikonů na Twitchi nefungují. Fanoušci jí tak nemohou projevit podporu. A s tím se nehodlá smířit.

V sérii příspěvků na Twitteru Amouranth vysvětlila situaci a to, co podle ní způsobuje tento jedinečný problém. Podle populární hot tub celebrity se stala tou nejlepší streamerkou na webu, pokud jde o darované odběry, a to by mohlo způsobovat určité problémy.

„Zřejmě jsem na Twitchi číslo 1, co se týče darování subů, a nyní nemohu otevřít své emotikony, protože při pokusu o načtení dochází k chybě mediálních prostředků,“ vysvětlila. Siragusa dále poznamenala, že někteří fanoušci ji rádi obdarovávají odběry svým oblíbeným streamerům jako způsob, jak je trollit. Kvůli oznámení Twitche to totiž vypadá, že se k odběru jejich kanálu přihlásila sama. 

Zatímco uživatelé poznamenali, že Amouranth by mohla znemožnit přijímání darovaných odběrů, streamerka věří, že by to mohlo způsobit více škody než užitku. „To by bylo velmi špatné pro expozici, že? Za cenu ztráty svých emotikonů získávám tisíce kanálů, které opakovaně zjišťují, že existuji,“ poznamenala.

Štítky: Twitch, Amouranth
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.